Catz vei jännitysnäytelmän Espoossa

Lappeenrannan Catz ja espoolainen Honka tarjosivat koripallossa keskiviikkona melkoisen jännitysnäytelmän Tapiolassa.

urheilu
Catzin logo
CatzCatzin verkkosivut

Vauhdikas ottelu oli täynnä draamaa johtoaseman vaihtuessa tiuhaan etenkin loppua kohden. Summerin soidessa ero oli Catzille kolmen pisteen suuruinen 86-83 (47-39). Catzille voitto oli kauden kolmas. Hongalla on puolestaan yksi voitto neljästä pelistä, mikä on viime kausien parhaimpiin joukkueisiin lukeutuvalle espoolaisryhmälle yllättävän vähän.

– Melkoista vuoristorataa tänään. Alussa hallitsimme peliä, sitten tuli huono jakso ja päästimme Hongan takaisin mukaan. Hyökkäyspeli oli kokonaisuutena ihan hyvää – alussa jopa erittäin hyvää – mutta puolustuksessa oli etenkin toisella jaksolla vaikeuksia, myönsi Catzin valmentaja Mika Haakana.

Ottelun ratkaisu nähtiin vasta puoli minuuttia ennen loppua, kun Sydney Wallace riisti pallon Hongan puolustukselta ja nosti vastahyökkäyksen päätteeksi kissat pisteen johtoon. Hongan aikalisän jälkeen pallon nappasi puolestaan Valencia McFarland, jonka antaman syötön jälkitilanteessa Vaioletama rikkoi Wallacea kahden vapaaheiton arvoisesti. Catzin paras pisterohmu ei viivalta erehtynyt, vaan pussitti kylmän viileästi ottelun loppulukemiksi 86-83 kissoille.

Wallacen (26/3/2/2r) lisäksi myös McFarland (21/6/6/3r) ja Aleighsa Welch (21/5/3) pöllyttivät ahkerasti espoolaisten korisukkaa. Hongan tehotykkeinä häärivät tuplatuplan tehnyt Sidney Cook (25/13/3) ja Vaioletama (25/9/3), kapteeni Roosa Lehtorannan säestäessä 10 pisteellä, 3 levypallolla ja 5 syötöllä.

Lähteet: Koripallotiedote

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat