Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, pudotuspelit
  • Futsal-liiga, Miesten 2. loppuottelu Leijona Futsal - KaDy

New Orleans nuiji Houstonin NBA-kauden avauksessaan

Anthony Davis ja Nikola Mirotic olivat New Orleans Pelicansin kantavia voimia kauden avauspelissä.

NBA
Anthony Davis ja Nikola Mirotic paiskaavat kättä.
Anthony Davis ja Nikola Mirotic.Getty Images

Anthony Davis heitti 32 pistettä ja johti New Orleans Pelicansin 131–112-voittoon Houston Rocketsista NBA-koripallokauden ensimmäisessä ottelussaan. Davisin tilastorivillä komeili myös 16 levypalloa, kahdeksan syöttöä, kolme riistoa ja kolme torjuntaa.

– Otan sen mitä puolustus antaa minulle. Tämä oli vasta ensimmäinen peli. Meillä on vielä paljon työtä edessämme, Davis sanoi.

Chicagosta viime kaudella ostettu Nikola Mirotic keräsi 30 pistettä ja kymmenen levypalloa. Takamies Elfrid Payton tilastoi triplatuplan kymmenellä pisteellä, kymmenellä levypallolla ja kymmenellä syötöllä. Vaihtomies Julius Randle murjoi 23 minuutissa 25 pistettä.

– Emme heitä joka pelissä näin hyvin, mutta tänä iltana tahtomme näkyi puolustuksessa ja se toi paljon nopeita hyökkäyksiä, Davis sanoi.

NBA:n viime kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Houstonin James Harden keräsi 18 pistettä, 10 syöttöä ja yhdeksän levypalloa.

Lue myös:

Markkanen ei pysty heittämään lainkaan koripalloa NBA-kauden kynnyksellä: "Lauri tulee pärjäämään entistä paremmin tällä kaudella"

Lauri Markkasen kovat tavoitteet tuskin toteutuvat, tappiotankkaus häämöttää taas Chicagossa? Viisi lähtökohtaa suomalaistähden toiseen NBA-kauteen

Kommentti: Markkaselle NBA-uran toistaiseksi suurin vastoinkäyminen – iso kysymys jää edelleen odottamaan vastausta

Uunituore dokumentti paljastaa, millaista elämää Lauri Markkanen viettää kotona perheen kanssa ja vieraskiertueiden yksinäisyydessä – “Ainoa glamour löytyy siitä, että tilipussi on kohdallaan”

Markkaselle 74. sija – Washington Post laittoi NBA-pelaajat paremmuusjärjestykseen

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat