Hyppää sisältöön

Anna-Julia Kontio ja muut ratsastuksen tähdet TV2-kanavalla viikonloppuna

Helsinki Horse Show'n tapahtumista pääsee nauttimaan viikonloppuna TV2-kanavalla. Lauantaina 20. lokakuuta lähetys alkaa kello 13.30 ja sunnuntaina kello 15.00.

Anna-Julia Kontio nähdään viikonloppuna Helsingissä kilpailemassa. Kuva: SRL / Outi Räisänen

Helsinki Horse Show kerää taas yhteen suomalaisia ratsastustähtiä ja maailman huippuratsukoita. Viikonloppu huipentuu suoraan lähetykseen maailmancupin esteillä sunnuntaina.

Lauantaina lähetys alkaa kouluratsastuksen GP-vapaaohjelmalla, jossa nähdään suuri määrä suomalaisia huippuja. Suomen mestari Stella Hagelstam ja MM-kävijä Emma Kanerva ovat mukana kisassa. Myös Henri Ruoste nähdään kotimaassa, kun hän kisaa ensimmäistä kertaa kansainvälisellä tasolla hevosella Rossetti.

Mukana ovat myös Lontoon olympialaisissa Suomea edustanut Mikaela Fabricius-Bjerre, Maria Pyykönen ja Anna von Wendt. Sunnuntaina osa ratsukoista nähtäneen myös knock-out -koulukisassa, jonka lähetys alkaa TV2:ssa kello 15.00.

Esteissä lauantain pääkilpailu on kansainvälinen GP-luokka, jossa Suomen ykköstykki on kotiyleisön eteen palaava Anna-Julia Kontio. Mukana Horse show'n esteillä nähdään myös monta muuta suomalaisratsukkoa, muun muassa Sanna Backlund, Marina Ehrnrooth, Susanna Granroth sekä Eveliina Talvio.

Lauantaina GP-kisa alkaa kello TV2-kanavalla kello 14.30 ja sunnuntaina viikonlopun huipentava, jännittävä maailmancupin osakilpailu kello 15.40.

Lue myös:

Esteratsastuksen huipulle hamuava Anna-Julia Kontio sai mainion kenraalin Horse Show'hun

Suomen ratsastajatähti on allerginen hevosille

Uran keskeytyksestä takaisin huipulle - suomalainen huippuesteratsastaja sai lottovoiton, josta ei osannut edes haaveilla: "Nyt voin realistisesti tähdätä EM-kisoihin ja olympialaisiin"

Esteratsastaja Anna-Julia Kontio pääsi Jordanian prinsessa Hayan huipputiimiin – Aukeaako tie MM-kisoihin ja jopa olympialaisiin?

Hevosen potku päähän tappoi esteratsastuksen olympiavoittajan – oli aloittamassa ensi vuonna Suomen maajoukkueen valmentajana