Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, pudotuspelit
  • Futsal-liiga, Miesten 2. loppuottelu Leijona Futsal - KaDy

Dambacu tanssi Kanervan komennossa – gp-voitto heti ensi yrityksellä Horse Show'ssa

Emma Kanervaa jännitti, mutta ravi onnistui hyvin.

ratsastus
Emma Kanerva
Lehtikuva/Martti Kainulainen

Emma Kanerva ratsasti Dambacu-hevosellaan Helsingin Horse Shown kouluratsastuksen gp-luokan voittoon perjantaina. Arvostelutuomarit palkitsivat ratsukon tuloksella 71,848 prosenttia.

- Ravi onnistui hyvin. Radan lyhyellä osalla hevonen oli hermostunut, mutta kuunteli silti hyvin, joten nekin osuudet onnistuivat lopulta hyvin, Kanerva kiitteli Dambacua, joka kilpailee ensimmäistä vuottaan gp-tasolla.

- Yhteistyö toimi tänään hyvin.

Suomea olympia-, MM- ja EM-tasolla edustanut Kanerva tähtää ensi kesänä EM-kisoihin ja lähtee keräämään Tokion olympiapaikan edellyttämiä rankingpisteitä. Horse Show'ssa Kanerva kilpaili ensi kertaa.

- Vähän jännitti, mutta heti tuli voitto. Siitä tuli kyllä hieno fiilis, Kanerva myhäili.

Kouluratsastuksessa kilpaillaan lauantaina vapaaohjelma.

- Se on aina kivaa. Dambacu on teknisesti hyvä, mutta ei ihan helppo. Kisa voi mennä hyvinkin, jos se lähtee kilpailuun rennosti, Kanerva arvioi Horse Show'n jatkoa.

Stella Hagelstam varmisti New Hill Julitrean kanssa suomalaisten kaksoisvoiton tuloksellla 70,430 prosenttia. Jeanna Högberg otti kolmannen sijan Ruotsiin Horse Show'n yleisölle tutun hevosen Duendecillon kanssa. Henri Ruoste esitteli uuden hevosensa Rossettin ratsastamalla neljänneksi. Mikaela Fabricius-Bjerre oli Bellissimollaan viides.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat