Suora

  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma
  • Planica, miesten lentomäen karsinta
  • Mäkihypyn MC: Planica, lentomäen karsinta
  • Oslo, naisten pikakilpailu
  • Jääkiekkokierros
  • Taitoluistelun MM, parien vapaaohjelma

Korihaille komea yllätysvoitto – eurokentillä loistanut Kataja kaatui

Jeonsuun Kataja kärsi vierastappion Uudessakaupungissa.

urheilu
Tumma-asuisen Mario Edwards ja Stephon Jelks ovat Korihaiden avainpelaajia. (arkistokuva).
Tumma-asuisen Mario Edwards ja Stephon Jelks ovat Korihaiden avainpelaajia. (arkistokuva).AOP/Matti Raivio

Joensuun Kataja haki keskiviikkona komean eurocupin voiton Kreikasta, mutta lauantaina Kataja kapsahti tappioon miesten korisliigapelissä Uudessakaupungissa. Korihait otti kauden ensimmäisen voittonsa lukemin 88-80 (44-35).

Korihait hallitsi peliä ja johti parhaimmillaan kolmannen jakson jälkeen 13 pisteellä. Kataja nousi neljännen jakson puolivälissä kahden pisteen päähän, ja tuo ero oli taululla vielä puolitoista minuuttia ennen loppua. Korihaiden kantti kuitenkin kesti, kun se vei viimeiset hyökkäykset 8-2.

Mario Edwards heitti Korihaille 18 pistettä ja Bryan Coleman 15. Myös Katajan parhaat pistemiehet Rahlir Hollis-Jefferson ja Ryan Wright päätyivät 15 pisteeseen.

Liigaa puhtaalla pelillä johtaneelle Kauhajoen Karhulle kolahti ensimmäinen tappio, kun BC Nokia haki vierasvoiton 94-86 (35-45). Vieraat voittivat ensimmäisen neljänneksen, mutta toisella Karhu otti pelin ohjat vietyään jakson 29-14. BC Nokia ei tuosta lannistunut, vaan otti uudestaan edun voitettuaan kolmannen jakson 36-21. Karhu ei kyennyt enää uuteen kiriin. BC Nokian voittoa rakensivat Malcolm Bernard 23:lla ja Dragan Labovic 18 pisteellä. Michael Moser pussitti Karhulle peräti 33 pistettä ja Durrell Summers 18.

Suosittelemme

Tuoreimmat