Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Viisi suomalaista nähdään kehässä Tammer Turnauksen finaaleissa – Potkonen kohtaa EM-hopeamitalistin

Finaaliottelut ovat ohjelmassa sunnuntaina.

nyrkkeily
Mira Potkonen
Mira Potkonen voitti ottelunsa Tammer Turnauksen finaalissa.Lotta Loikkanen

Viisi suomalaista ottelee sunnuntaina Tammer Turnauksen finaaleissa. Turnausvoittoa tavoittelevat Mira Potkonen, Muhammad Abdilrasoon, Santeri Laine, Masi Jurvanen ja Antti Lehmusvirpi.

Naisten 60 kilon sarjassa Potkonen otteli kotiyleisön edessä vapautuneesti. Olympiamitalisti kukisti lauantaina ruotsalaisen Stephanie Thourin.

– Olin tänään vapautuneempi kuin eilisessä ottelussa, mutta se näkyi myös pieninä virheinä, Potkonen kertoi Tammer Turnauksen tiedotteessa.

Sunnuntaina Potkonen kohtaa vuoden 2009 EM-hopeamitalistin Iuliaa Tsyplakovan. Ukrainalainen on suomalaiselle tuttu kahden vuoden takaisista EM-kisoista, jolloin suomalainen oli voimalyöjää parempi. Sunnuntainen vastustaja on muokannut ottelutyyliään edellisestä kohtaamisesta.

– Finaalipäivä on aina kiva päivä. Taas on erilainen vastustaja vastassa, Potkonen sanaili.

Miesten 75 kilon sarjassa otellut Abdilrasoon voitti skotlantilaisen Darren Johnstonen hajaäänipistein 4–1. Pyynikin kotiyleisö antoi suomalaiselle virtaa, vaikka kolmannessa erässä Johnstone olikin nousta niskan päälle. Loppuottelussa Abdilrasoon kohtaa brasilialaisen Herbert Souzan.

– Vastustaja on sellainen peluri. Hän odottaa ja antaa sinun turhautua. Siihen ei voi lähteä mukaan, Abdilrasoon korosti.

Lue lisää:

Mira Potkonen tutustui eksoottiseen MM-kisakaupunkiin ajoissa – "Omat eväät oli pakattuna"

Suosittelemme

Tuoreimmat