Suora

  • Käsipalloliiga, miesten 3. loppuottelu Cocks - Dicken
  • Rytmisen EM
  • Urheiluruutu
  • Topi Raitanen - suunnistuslupaus joka vaihtoi lajia yleisurheiluun
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Rallin MM, Chile, kisakooste
  • Urheiluruutu

Tässä ovat mielettömät mestaruusjuhlat! Kilpatoveri hajotti MotoGP-voittajan olkapään heti ruutulipun jälkeen

Scott Reddingin kaverillinen ele oli niin kova, että Marc Marquez joutui jopa hetken aikaa makaamaan radan varressa Japanissa.

MotoGP
Marc Marquez
Marc Marquez ehti toeta palkintokorokkeelle.EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Espanjalainen Marc Marquez vahvisti jo uransa viidennen ratamoottoripyöräilyn MotoGP-luokan maailmanmestaruuden sunnuntaina Japanissa. Marquez ajoi voittoon, mutta mestaruus varmistui pahimman uhkaajan Andrea Dovizioson kaaduttua viimeistä edellisellä kierroksella.

Ruutulipun jälkeen alkoivat kovat mestaruusjuhlat Honda-kuljettajalla. Kilpakumppani Scott Redding onnitteli Marquezia lyömällä niin kovaa selkään, että Marquezin olkapää meni sjoiltaan. Marquez rojahti yhtäkkiä radan varteen. Marquez makasi jonkin aikaa radalla ennen kuin tukijoukot laittoivat olkapään takaisin paikoilleen.

– Olkapää vain pompsahti ulos. Onneksi oli adrenaliinia kehossa, niin se ei sattunut. Minun pitää olla varovainen sen kanssa tänä iltana tanssilattialla, 25-vuotias Marquez totesi BBC:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Instagram: Marquezilta hajosi olkapää

Aprilia-kuljettaja Redding julkaisi tilanteesta videon Instagram-tilillään. Marquez on aiemminkin kärsinyt samanlaisista olkapäävammoista.

– Olimme joskus suuria vihollisia. Nyt vain kunnioitamme toisiamme ja pidämme hauskaa. Anteeksi, että olkapää meni sijoiltaan, Redding kirjoitti Instagramissa.

Lue lisää:

Marquez varmisti MM-voittonsa kolme kisaa ennen kauden päätöstä

Lähteet: BBC, Crash.net

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat