Suora

  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Ferrarin tallipäällikkö peitteli liikutustaan Räikkösen voitosta todella harvinaisella tavalla: ”Minulla ei ole koskaan näitä päässäni”

Maurizio Arrivabene oli Räikkösen voitosta erityisen liikuttunut, koska viime viikolla yksi tallin insinööreistä kuoli.

Formula 1
Maurizio Arrivabene
Maurizio Arrivabene liikkuu yleensä ilman aurinkolaseja.AOP

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene otti vastaan iloisesti Kimi Räikkösen paluun F1-voittajaksi peräti 113 osakilpailun jälkeen.

Arrivabene peitteli italialaismedian mukaan liikutustaan todella poikkeukksellisella tavalla. Hänellä oli päässään aurinkolasit, kun antoi kommentteja medialle Yhdysvaltojen GP:stä.

– Minulla ei ole koskaan näitä päässäni, Arrivabene aloitti italialaismedian mukaan ja ääni oli murtua. (siirryt toiseen palveluun)

– Muistelen yhtä meidän insinööriä, joka menehtyi viime viikolla.

BBC:n mukaan Arrivabene oli Räikkösen voiton jälkeen todella ylpeä koko tallista kisassa. Ferrarilla on ollut todella suuria vaikeuksia viime aikoina. Mercedes oli kirinyt tallikisassa selvään johtoon kesätauon jälkeen. Lewis Hamilton on puolestaan kuljettajien mestaruuden kynnyksellä.

– Olen ylpeä koko tallista ja kaikista jätkistä, Arrivabene sanoi BBC:lle Austinissa Texasissa. (siirryt toiseen palveluun)

– Tämä oli upeaa. Kiitos USA!

Mercedeksen päällikkö Toto Wolff jakoi myös tunnustusta Ferrarille ja Räikköselle. Alun perin näytti siltä, että Hamilton menisi voittoon aikaisen varikkopysähdyksensä ansiosta virtuaalisen turva-auton takana. Hamiltonin renkaat alkoivat kulua sen verran, että hän joutui varikolle. Hamilton ei enää pystynyt nousemaan toiseksi ajaneen Red Bullin Max Verstappenin ohi, eikä pystynyt haastamaan Räikköstä. Hamilton jäi kolmanneksi.

– Tänään oli vaikeaa ohittaa. Mutta meillä oli myös huonompi taktiikka, kun kisa eteni. Meidän pitää miettiä uudelleen ja katsoa, mitä voisimme tehdä paremmin, Wolff sanoi BBC:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

– Meillä ei ollut vauhtia tänään. Sanoin jo aiemmin, että että Ferraria ei voi sulkea pois. Kimin voitto on upea asia hänelle sekä Ferrarille, Wolff sanoi.

Lue lisää:

Kimi Räikkönen antoi voiton hetkellä muistutuksen siitä, mikä kuljettajalle on oikeasti tärkeää – viileä suomalainen sivalsi arvostelijoita

Räikkösen voitto sai tallitoveri Vettelin todella ristiriitaisiin tunnelmiin: ”Olisi pitänyt olla parempi päivä”

Ällistyttävän kilpailun ajanut Räikkönen otti voiton vastaan tyynesti, mutta myhäillen – "Olen paljon iloisempi kuin toiseksi sijoittuessani"

113 kisan pitkä odotus on ohi! Kimi Räikkönen voitti Yhdysvaltojen GP:n todellisessa F1-klassikossa

Räikkönen voitti uskomattoman F1-kisan – näin Kimin pitkä odotus päättyi Yhdysvaltojen GP:ssä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat