Mikko Korhonen golfasi komeasti kolmanneksi Espanjassa

Kehnosta säästä kärsinyt Euroopan kiertueen Espanjan osakilpailu Sotograndessa päättyi Mikko Korhosen osalta kolmanteen sijaan.

golf
Mikko Korhonen
Mikko Korhonen onnistui maanantaille venyneessä Espanjan osakilpailussa erinomaisesti.AOP/Rex Features

Mikko Korhonen sijoittui kolmanneksi Euroopan kiertueen Espanjan osakilpailussa Sotograndessa. Korhosen yhteistulos kolmen kierroksen jälkeen oli kuusi alle parin.

Korhosen kolmas kierros sujui lopulta erittäin hyvin, ja hän pelasi neljä alle parin. 16. reiällä hän onnistui tekemään arvokkaan birdien, joka nosti hänet yksin kolmannelle sijalle.

– Minulla oli hyvä suunnitelma avauslyönteihin. Kenttä kai sopii minulle, kun lyönnit lähtivät suoraan. Kenttä on todella haastava, Korhonen kommentoi kierroksen jälkeen tiedotteessa.

Andalusiassa kilpaillun Valderrama Mastersin voitti lopulta isäntämaan Sergio Garcia, jonka lopputulos oli -12. Toiseksi sijoittunut Irlannin Shane Lowry pelasi alle parin.

Sää Espanjassa oli koko viime viikon myrskyisä ja epävakaa, ja kilpailu päätettiin lopulta pelata vain kolmen kierroksen mittaisena.

– Tämä oli hyvä veto. Viikko oli pitkä ja kärsivällisyyttä koeteltiin. Fokus piti pitää koko ajan päällä ja olla valmiina menemään, kun kentälle pääsee, Korhonen totesi.

Neljännen kerran tällä kaudella kolmen parhaan joukkoon Euroopan kiertueella sijoittunut Korhonen nettosi kolmannesta sijastaan 125 200 euroa.

Lue myös:

Huono sää sotkee Espanjan golfkisaa - Mikko Korhonen hyvissä asemissa

Mikko Korhonen taisteli kärkikymmenikköön vaikeassa kelissä Espanjassa – palkintokoroke vielä mahdollinen: ”Hermot meinasivat palaa”

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat