Pettymys purkautui piikitteleväksi palopuheeksi – Mourinho antoi omille seurapomoilleen sapiskaa pelaajakaupoista: "Juventus jahtaa maailman parhaita pelaajia"

ManU-luotsi Jose Mourinho haluaisi, että United laittaisi rahaa haisemaan siirtomarkkinoilla Juventuksen tavoin.

Mestarien liiga
Jose Mourinho lähikuvassa.
Jose Mourinho.Getty Images

Jose Mourinhon luotsaama Manchester United hävisi tiistai-iltana jalkapallon Mestarien liigassa Juventukselle maalein 0–1. Ottelun jälkeen Mourinho sanoi, että ManUn pitäisi investoida siirtomarkkinoilla enemmän rahaa pelaajiin.

Juventus maksoi kesällä huikean summan tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldosta ja hankki takaisin riveihinsä puolustaja Leonardo Bonuccin.

Mourinho olisi halunnut kesällä vahvistaa Unitedin rivejä keskuspuolustajalla, mutta seurajohto ei täyttänyt portugalilaisluotsin toivetta.

– Herrat Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini (Juventuksen keskuspuolustaja) voisivat mennä Harvardin yliopistoon antamaan luennon siitä, millainen on hyvä keskuspuolustus, Mourinho latasi terveiset Unitedin seurajohdolle.

– Juventus on ollut Italian mestari seitsemänä vuotena peräkkäin ja he ovat pelanneet Mestarien liigan finaalissa kaksi kertaa viimeisten neljän tai viiden vuoden aikana, mutta he eivät olleet tyytyväisiä siihen, mitä heillä oli. He halusivat lisää. Heillä oli riveissään Gonzalo Higuain, Mario Manduzkic ja Paulo Dybala, mutta he halusivat lisää. He halusivat Cristiano Ronaldon, potku-uhan alla oleva Mourinho vuodatti.

– He jahtaavat maailman parhaita pelaajia. Juventus on seura jolla on menestyksekäs menneisyys, mutta heillä on myös iso halu menestyä jatkossa, Mourinho jatkoi.

Juventuksen leirissä oltiin tyytyväisiä 1–0-vierasvoiton jälkeen, mutta päävalmentaja Massimiliano Allegri löysi myös parannettavaa.

– Hyökkääjämme liikkuivat paljon ja aiheuttivat ManU:n puolustukselle joitakin ongelmia. Viimeinen syöttö meni kuitenkin liian monta kertaa pieleen, Allegri totesi.

– Olen kuitenkin tyytyväinen, sillä kehitymme koko ajan. Itseluottamuksen kasvun myötä pystyimme toteuttamaan omaa peliämme tällä hankalalla stadionilla.

Katso tuoreimmat tulokset, sarjatilanne ja parhaat maalintekijät Mestarien liigan Kisaoppaasta.

Lue myös:

Paulo Dybala nousi valokeilaan, kun Ronaldo palasi Old Traffordille – Juventus kukisti Manchester Unitedin Mestarien liigan huippukamppailussa

Bayern Münchenin tehohetki liikaa AEK:lle – saksalaisjätti löytänyt voittovireen vaisujen viikkojen jälkeen

Roomalaisen metroaseman liukuportaat kiihdyttivät yhtäkkiä: Ainakin 20 jalkapallofania loukkaantui

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat