Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Petra Ollin pitkä päivä ennen illan MM-finaalia kuluu "kämpillä maleksiessa, elämää miettiessä ja kahvia juodessa"

Suoraa lähetystä Petra Ollin MM-finaalista voi seurata Yle TV2:ssa ja Areenassa kello 18.55 alkaen.

paini
Petra Olli
LASZLO BONA / AFP) - LEHTIKUVA / AFP

Petra Olli lähtee odottavaisin tunnelmin illalla oteltavaan painin 65-kiloisten sarjan MM-finaaliin Budapestissa.

Päivä ennen illalla kello 19 jälkeen oteltavaa finaalia on jännittävä.

– Pitkä ja tylsä päivä tiedossa, mutta onhan näitä muutama eletty aikaisemminkin. Siinähän se varmaan menee kämpillä maleksiessa, elämää miettiessä, kahvia juodessa ja valmistautuessa finaaliin, Olli summaa päivän kulkua ennen illan koitosta.

Olli selvitti tiistaina jännittävässä välieräkamppailussa tiensä uransa toiseen MM-finaaliin. Ottelu Japanin Ayana Gempeitä vastaan päättyi tasapistein, mutta Olli otti voiton korkea-arvoisemman suorituksen turvin.

– Vanhemmat ovat opettaneet, että ennen kuin viimeisen kerran tuomari vislaa pilliin, niin mikään ei ole ohi. Niin kuin näimme, että viimeisellä sekunnilla voidaan tehdä pisteitä, Olli toteaa.

Kolme vuotta sitten 57-kiloisten sarjassa MM-hopeaa Las Vegasissa napannut Olli saa keskiviikkona vastaansa Kanadan Danielle Lappagen. Kaksikko kohtasi viimeksi syyskuussa Puolassa, jolloin kanadalainen oli vahvempi.

– Täytyy yrittää enemmän tehdä pisteitä sieltä jaloista kuin käsistä. Viimeksi kun oteltiin niin ottelin viisi minuuttia aika passiivisesti ja huonostihan siinä kävi. Nyt pitää olla paljon aktiivisempi, Olli pohtii finaalivastustaan.

Suora lähetys 65-kiloisten MM-finaalista nähdään keskiviikkona Yle TV2:ssa ja kello 18.55 alkaen ja Ollin paini noin kello 19.15.

Lue myös:

Toisen MM-mitalin nappaava Petra Olli ehti jo mutista jäätymistään ja hämmästellä valmentajaansa, mutta pääsi kuittailemaan harvinaisesta suorituksesta: "Tämä on ollut hauska vitsi"

Petra Ollin finaalipaini suorana TV2:ssa, käsipallo jää pois ohjelmistosta

Elä uudelleen Petra Ollin dramaattinen MM-välierä! Tuomari hylkäsi valmentajan haaston, mutta suomalaistähti venyi viime hetkillä loppuotteluun

Petra Olli varmisti uransa toisen MM-mitalin! Paikka MM-finaalissa irtosi huimasti viimeisillä sekunneilla

Olli mitaliotteluihin MM-painissa! "Petralla on paljon petrattavaa iltaan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat