Suora

  • Dota 2: The International
  • Sikiöseulonta
  • Elävä arkisto esittää

Petra Ollille hävinnyt Lappage oli "varma voitostaan" – kehui karvaasta tappiosta huolimatta suomalaismestaria: "Hän on kova kilpailija"

Kanadalaiset kahmivat keskiviikkona värisuoran edestä MM-mitaleita.

paini
Danielle Lappage
Danielle Lappage ei voinut uskoa MM-ottelun lopputulosta.AOP

Petra Ollin finaalivastustaja Danielle Lappage ei voinut uskoa kamppailun lopputulosta. CBC:n haastattelussa (siirryt toiseen palveluun) tuntojaan purkanut kanadalainen oli tyytymätön tappioonsa.

– Lopputulos oli suuri pettymys. Olin aivan varma voitostani. Olen sen johdosta edelleen hyvin hämmentynyt, pettynyt Lappage sanaili CBC:lle.

Kanadalainen kehui karvaasta tappiosta huolimatta suomalaista vastustajaansa.

– Hän on kova kilpailija. Hän tietää, kuinka kamppailla ja liikkua. Minun olisi pitänyt olla ottelun aikana aloitteellisempi. Mielestäni painin ihan hyvin, mutta samalla tiedostan, että ottelu olisi ollut voitettavissa, Lappage harmitteli.

Lappagen tie MM-hopeamitalistiksi on ollut pitkä ja kivinen. Painija oli mukana Rion olympialaisissa, mutta loukkaantui lämmittelyissä ennen ensimmäistä otteluaan. Urheilija joutui näin taistelemaan tiensä uudestaan huipulle.

– Painin MM-tasolla vasta toista kertaa, vaikka mielestäni olen kuulunut tälle tasolle jo pitkään. Finaalipaikka oli hieno saavutus, ja urani paras suoritus tähän asti.

Keskiviikkoinen painipäivä oli kanadalaisille Lappagen tappiosta huolimatta erinomainen. Lappagen nuoruusvuosien harjoitustoveri Justina Di Stasio voitti nimittäin kultaa naisten 72-kiloisten sarjassa. Di Stasio ei päässyt Kanadan joukkueeseen 76-kiloisten sarjassa, joten tämä joutui pudottamaan painoluokkaansa viime hetkellä.

Kanadalaisten värisuoran täydensi nimenomaan 76-kiloisten sarjassa paininut olympiavoittaja Erica Wiebe.

Lue lisää:

Petra Ollin lähimmäiset jännittivät loppuottelua paikan päällä – äiti yritti karata käytävän puolelle: "Joku tuuppasi takaisin"

Mitä dramaattisten loppuhetkien aikana oikein tapahtui? Petra Ollin valmentaja kertoo urheiluhistoriaan jääneistä sekunneista: "Vaikea pukea sanoiksi"

Petra Olli oli hämmentynyt loppuhetkistä vielä kultahulinoissakin – mestari juhli kansanmusiikin säestyksellä: "Eiköhän se mestaruus jämähdä vielä päähän"

Elä uudelleen Petra Ollin kultapaini! Maailmanmestaruus ratkesi käsittämättömän jännittävän haastosirkuksen jälkeen

Petra Ollin uskomattoman sisukkaat otteet eivät yllättäneet painilegendaa – 21 vuoden taakka lähti vihdoin harteilta: "Liian pitkä aika siihen meni"

Pettymykset kasvattivat Petra Ollista maailmanmestarin – kultamitali kirkastaa monta karvasta hetkeä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat