Entinen maajoukkuepelaaja kuvaili Boltin haaveita farssiksi – "Hänen kosketuksensa on kuin trampoliinilla"

Irlannin maajoukkueen entinen hyökkääjä Andy Keogh ei ole vakuuttunut Usain Boltin jalkapallotaidoista.

jalkapallo
Usain Bolt harjoitusottelussa australialaisjoukkue Central Coast Marinersin paidassa.
EPA

Australian jalkapalloliigassa pelaava Central Coast Mariners uutisoi tällä viikolla tarjonneensa entiselle pikajuoksijalle Usain Boltille sopimusta. Bolt on ollut elokuusta lähtien koeajalla seurassa ja nousi otsikoihin viimeistelemällä kaksi maalia lokakuun harjoitusottelussa.

Bolt, 32, on saanut jalkapalloesityksistään paljon kritiikkiä. Torstaina entinen Irlannin maajoukkuepelaaja, nykyisin Australian liigassa Perth Glorya edustava Andy Keogh kuvaili Boltin ammattiuraa jalkapallon parissa mahdottomaksi.

– Hän ei pärjää. Hän on väläytellyt potentiaaliaan, mutta hänen tapauksensa vähättelee meitä liigassa pelaavia ammattilaisia, Keogh kertoi Off the Ball -sivuston haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

Keogh, 31, on pelannut urallaan Australian liigan lisäksi Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Thaimaan liigassa. Hänen mukaansa Boltin tuoma mediahuomio on Australian liigalle hyväksi, mutta pääsarjan jalkapallolle farssi.

– Jos joku aidosti uskoo, että hän (Bolt) on hyvä vahvistus pelillisesti, ei tämän pitäisi olla päättävässä asemassa, Keogh totesi.

Keogh on nähnyt Australiassa Boltin otteita ja muodostanut selvän käsityksen jamaikalaisen olympialegendan taidoista.

– Hänen ensimmäinen kosketuksensa palloon on kuin trampoliinilla.

Boltilla ei ole vielä pelaajasopimusta Marinersin kanssa. Seura on todennut tarvitsevansa sopimukseen taloudellista tukea Australian jalkapalloliitolta. FFA totesi BBC:lle viime keskiviikkona auttavansa sopimuksen syntymisessä (siirryt toiseen palveluun).

Lue lisää:

Australialaisjoukkue tarjosi jalkapallotähteydestä unelmoivalle Usain Boltille sopimusta

Bolt hämmästyi kutsusta dopingtestiin - "En ole vielä ammattilaisjalkapalloilija"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat