Suora

  • Taitoluistelun MM: naisten lyhytohjelma
  • Punttia ja yleisurheilua
  • Taitoluistelun MM, parien lyhytohjelma
  • Taitoluistelun MM, naisten lyhytohjelma
  • Urheiluruutu

Helmareiden luottopelaajan maalivainu kohdillaan – Linda Sällström viimeisteli kaksi osumaa Ranskan sarjassa!

Linda Sällström avasi maalihanat jo Bordeaux-ottelun ensimmäisellä minuutilla.

jalkapallo
Linda Sällström kuvassa.
Linda Sällström avasi joukkueensa maalihanat Bordeaux'ta vastaan.Getty Images

Linda Sällström on kotiutunut hyvin Paris FC:n riveihin. Kesällä Ranskaan muuttanut maajoukkueen luottohyökkääjä on ollut otteluissa näkyvässä roolissa ja onnistunut myös hyvin päätehtävässään eli maalinteossa.

Lauantain ottelussa Bordeaux’ta vastaan Sällström oli huippuvireessä, sillä hän viimeisteli joukkueensa osumista peräti kaksi. Kolme viimeistä otteluaan voittanut Paris FC höykytti vierailijoita 5–0-lukemin.

Sällström tarjoili joukkueelleen unelma-alun, sillä hän onnistui maalinteossa jo 50 sekunnin pelin jälkeen. Maali oli suomalaishyökkääjälle jo kauden viides.

Mathilde Bourdieu jatkoi pariisilaisten maalijuhlia ensimmäisellä puoliajalla kahdella osumalla ja joukkueen kapteeni Gaëtane Thiney viimeisteli neljännen osuman 57. minuutilla. Sällström päätti kotijoukkueen maali-iloittelun lisäajalla (90+3) toiseen osumaansa ja kasvatti maalimääränsä samalla kuuteen.

Ennen päivän ottelua Paris FC ja FC Girondins de Bordeaux olivat samoissa pisteissä jaetulla kolmannella sijalla Ranskan naisten sarjassa, mutta Bordeaux putosi nyt neljänneksi. Tosin Bordeaux'n kanssa tasapisteissä olevalla Guingampilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Paris FC on aloittanut kautensa hyvin, sillä se on voittanut neljä ottelua pelannut kaksi tasan ja hävinnyt kaksi. Ranskan sarjaa johtaa Lyon 24 pisteellä, toisena olevalla Paris Saint Germainilla on 19 pistettä ja Paris FC:llä 14 pistettä.

Lue myös:

Maajoukkueen luottopelaaja Linda Sällström nauttii uransa huippuvuosista vaikeuksien jälkeen – kesällä perässä oli useampi eurooppalainen huippuseura: "Harmittaa, että polvivammat sulkevat ovia"

Suosittelemme

Tuoreimmat