Suora

  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Atalanta - Lazio

Kontinen/Peers hävisi jälleen – Lontoon ATP-finaaleihin näyttäisi olevan tarjolla vain varaparin paikka

Henri Kontisen ja John Peersin synkkä syksy sai jatkoa Pariisissa.

urheilu
Kontinen ja Peers
AOP

Henri Kontisen ja John Peersin urakka päättyi Pariisin Masters-turnauksessa jälleen avausotteluun. Suoraan toiselle kierrokselle päässeet Kontinen ja Peers hävisivät USA:n John Isnerille ja Iso-Britannian Neal Skupskille 4–6, 5–7.

Rankassa tappioputkessa olevien Kontisen ja Peersin mahdollisuudet Lontoon ATP-finaaliturnaukseen näyttävät olevan ohi. Lontooseen pääsee kauden kahdeksan parasta paria.

– US Openin jälkeen useimmat ottelut ovat olleet tasaisia, mutta pienet marginaalit eivät ole olleet puolellamme, Kontinen kuvaili.

Pitkään on näyttänyt siltä, että suomalais-australialaisen parin kannalta ratkaisevassa osassa Lontoota ajatellen on se, pystyykö elokuusta lähtien sivussa ollut itävaltalainen Alexander Peya pelaamaan. Uusimpien tietojen mukaan Peya pelaisi Lontoossa. Tämä tarkoittaisi sitä, että Kontinen ja Peers eivät olisi enää voineet päästä Lontooseen, vaikka olisivat voittaneet koko Pariisin turnauksen.

Suomalais-australialainen kaksikko voi kuitenkin hyvinkin päästä Lontooseen varalla olevana parina, joka hyppää kentälle, jos joku loukkaantuu. Varaparin roolia lukuun ottamatta kaksikon alakanttiin mennyt kausi on nyt ohi.

– Mennään paikan päälle ja katsotaan, jos päästään pelaamaan. Jos ei, niin sitten lomalle ja treenaamaan ensi kauteen, Kontinen sanoi.

Lue myös:

Henri Kontisen ranking on romahtanut, mutta yhteistyö Peersin kanssa jatkuu – "Tiedämme miten hyvää tennistä pystymme pelaamaan yhdessä"

Kontinen ja Peers jatkavat yhdessä myös ensi kaudella

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat