Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Katalaanilehti: Neymaria uhkaa jopa kuuden vuoden tuomio

Brasilialaistähden siirto Santosista Barcelonaan käsitellään edelleen tuomioistuimessa. La Vanguardia -lehden tietojen mukaan asia vietiin viime hetkellä korkeampaan oikeusasteeseen.

urheilu
Neymar PSG:n paidassa.
AOP

Brasilialaistähti Neymarin siirtoa Santosista Barcelonaan käsitellään oikeudessa ja katalaanilehti La Vanguardian mukaan (siirryt toiseen palveluun)ankarimmassa tapauksessa häntä odottaa kuuden vuoden tuomio.

Lehden mukaan asia on viety oikeusasteeseen, jossa tuomio voi ylittää viisi vuotta. Neymarin asiasta päättää nyt kolme tuomaria.

Rikostutkinta on kestänyt jo neljä vuotta.

Barcelona ilmoitti alun perin Neymarin siirtosummaksi 17,1 miljoonaa euroa, kun tämä saapui brasilialaisesta Santosista Espanjaan vuonna 2013.

Asia vietiin oikeuteen, jossa paljastui, että Barcelona oli sopinut pelaajan kanssa yli 40 miljoonan euron palkkoina maksettavasta summasta. Seuran puheenjohtaja Sandro Rosell irtisanoutui ja joutui oikeuteen veropetoksesta.

Rosellin seuraaja Josep Bartolomeu on paljastanut, että itse asiassa Barcelona maksoi Neymarista eri tavoilla ja eri tahoille yhteensä 86,2 miljoonaa euroa.

Tämä toi vyyhtiin mukaan brasilialaisen investointiyhtiö DISin, joka omisti siirron aikaan 40 prosenttia pelaajan oikeuksista. Yhtiölle ei ole kuitenkaan aikanaan maksettu sen osuutta oikean siirtosumman mukaisesti.

Neymar rakentaa puolustustaan sen varaan, että kyse on brasilialaiseen oikeusistuimeen vietävästä asiasta.

Pelaaja siirtyi Barcelonasta PSG:hen toissa kaudeksi 222 miljoonan euron siirtosummalla. Neymarin edustajat eivät ole kommentoineet La Vanguardian uutista.

Lue myös:

Muistatko, kuinka paljon Barcelona maksoi Neymarista? Edellisestä megasiirrosta väännetään vieläkin oikeudessa

Tutkija: Neymarista on tulossa Lähi-idän maan mainoskasvo – siksi 222 miljoonaa on pikkuraha

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat