Suora

  • Urheiluruutu

PSG tukalassa tilanteessa Mestarien liigan kuolemanlohkossa – tuliselta Neymarilta kovia syytöksiä huippuerotuomarista: ”Todella epäkunnioittavaa”

PSG on ennen kahta viimeistä Mestarien liigan alkulohkokierrosta jäämässä ulos 16 parhaan pudotuspeleistä. Joukkueen tähteä Neymaria otti koville tasapeli Napolia vastaan.

Mestarien liiga
Neymar
Francesco Pecoraro/Getty Images

Jalkapallon Mestarien liigassa C-lohkosta on muodostumassa odotusten mukaisesti kuolemanlohko. Tiistaina Liverpool hävisi yllättäen vieraskentällä Belgradin punaiselle tähdelle 0-2. Lohkon toisessa kamppailussa Napoli ja PSG pelasivat tasan 1-1.

Näin lohkon tilanne on erittäin kiharainen ennen kahta viimeistä kierrosta. Napoli ja Liverpool ovat tasapisteissä kärjessä. PSG on pisteen perässä kolmantena. Lohkojumbo Punainen tähtikin vaanii vain kahden pisteen päässä lohkokärjestä.

Ranskalainen suurseura lähti jälleen kerran suurin tavoittein Euroopan ykköskilpailuun, mutta on nyt tällä hetkellä tukalassa tilanteessa.

Joukkueen tähtihyökkääjän Neymarin olotilassa näkyikin Napoli-ottelun jälkeen kenties kova painetila. Brasilialainen haukkui pystyyn ottelun tuominneen huippuerotuomarin Björn Kuipersin.

Neymar oli näyttänyt Kuipersille ottelun lisäajalla vapaapotkutilanteessa, että Napolin pelaajien muuri ei ollut tarpeeksi kaukana. Kuipers antoikin Neymarille protestoinnista keltaisen kortin. Tähän brasilialainen oli vastannut sarkastisella taputuksella.

– Tuomari sanoi minulle jotain, mitä hänen ei pitäisi. Se oli todella epäkunnioittavaa, Neymar totesi goal.comin mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Ottelussa PSG oli mennyt Juan Bernatin osumalla johtoon, mutta Napoli tuli tasoihin Lorenzo Insignen rangaistuspotkumaalilla. Edeltävä tilanne puhutti paljon, sillä Jose Callejon näytti olevan ranskalaisjoukkueen mielestä paitsiossa.

– Napolin maalia edelsi paitsio, PSG-luotsi Thomas Tuchel sanoi ESPN:lle (siirryt toiseen palveluun) ja totesi, että heille olisi pitänyt myös viheltää rangaistuspotku rikkeestä Bernatia kohtaan.

– Näitä päätöksiä on vaikea hyväksyä. Mutta sellaista se on. Meiltä puuttui vähän onnea.

Liverpool menettänyt taikavoimansa

Liverpoolin riveissäkään tunnelmat eivät olleet korkealla shokkitappion jälkeen. Voitolla englantilaisjoukkue olisi noussut selvästi lohkon kärkeen. Vaikka Liverpool on pelannut Valioliigassa toistaiseksi ilman tappioita, niin manageri Jürgen Kloppin mukaan tällainen tulos oli odotettavissa.

Jürgen Klopp
Nikola Krstic/Action Plus via Getty Images

– Olen nähnyt jo muutaman tällaisen ottelun. Meidän on vaikea löytää taikavoimiamme, Klopp totesi BBC:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

– Jätkät ovat hyvin pettyneitä. Minä olen hyvin pettynyt. Meidän pitää olla parempia, koska voimme olla parempia. Tänä iltana se on kuitenkin jo myöhäistä.

Lue lisää:

Barcelona varmisti ensimmäisenä Mestarien liigan jatkopaikan – Liverpool tappioon Belgradissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat