Pekka Rinne pysäytti NHL-pörssiykkösen Rantasen – Ovetshkin hurjasteli maalipörssin kärkeen

Nashvillen Colton Sissons upotti hattutempullaan Coloradon NHL:ssä.

NHL
Pekka Rinne kuvassa
Pekka Rinne oli iskussa Nashvillen maalilla.AOP

Pekka Rinne torjui Nashville Predatorsin maalilla 24 laukausta ja siivitti joukkueensa 4–1-voittoon Colorado Avalanchesta. NHL-pistepörssiä johtava Coloradon Mikko Rantanen jäi ilman tehomerkintöjä. Ottelun ykköstähti oli Nashvillen Colton Sissons, joka laukoi hattutempun.

Rantanen on pelannut nyt 15 kamppailua tehopistein 5+19=24. Rantasen plus/miinus-tilasto on kahdeksan pykälää plussan puolella.

Washingtonin venäläistähti Aleksander Ovetshkin osui Capitalsin 2–1-voitossa Pittsburgh Penguinsista. Ovetshkin teki ylivoimalla Capitalsin 1–1-tasoituksen ottelun toisessa erässä. Ovetshkin teki jo kauden 12. osumansa ja nousi David Pastrnakin (Boston) rinnalle NHL-maalipörssin jaetulle kärkipaikalle.

Washington juhli 2–1-voittoa Pittsburghista. T.J. Oshie teki voittomaalin (2–1) reilut minuutti ennen peliajan päättymistä. Oshie joutui kolmannessa erässä siirtymään pukuhuoneeseen aivotärähdysepäilyn takia, kun Penguinsin Jevgeni Malkin oli taklannut häntä päähän.

Oshie oli jo ensimmäisessä erässä joutunut käymään paikattavana saatuaan Penguisin puolustajan Olli Määtän mailasta kasvoihinsa kaksi tikkiä vaatineen haavan.

– Naamani on hiukan ruvella, mutta muuten olo on aika hyvä. En tiedä, olenko aiemmin kokenut vastaavaa, mutta molemmilla kerroilla tuntui hyvältä palata kaukaloon. Täytyy antaa tunnustusta huoltajille ja lääkäreille molemmilla kerroilla, he varmistivat, että olin kunnossa, Oshie sanoi NHL:n sivuilla.

Anaheim Ducks peittosi kotijäällään Calgary Flamesin 3–2.

Lue lisää:

Arizonalle kova isku: Antti Raanta sairastuvalle

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat