Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Koponen hurjassa vedossa Euroliigassa - kaikki heitot upposivat pussiin

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin kantavia voimia, kun saksalaisjoukkue murskasi istanbulilaisen Darussafakan kotonaan koriluvuin 116-70 (54-35).

urheilu
Petteri Koponen.
Petteri Koponen.Tomi Hänninen

Kuusitoista pistettä voitto-ottelussa koonnut Petteri Koponen jatkoi Euroliigassa hyviä esityksiään ja heitti kaikki kuusi heittoaan pussinpohjaan upottaen kaksi kakkosta ja neljä kolmosta.

Edelliskierroksella Susijengin tähtipelaaja oli koonnut 11 pistettä Fenerbachea vastaan heittäen silloin seitsemästä pelitilanneyrityksestä viisi koriin.

Suomalaistakamies sai peliaikaa reilut 14 minuuttia, mutta kunnostautui ottelussa tulikuumana heittäjänä ja haali lisäksi kaksi levypalloa sekä jakoi kolme koriinjohtanutta syöttöä. Pallonmenetyksiä ei Koposelle kertynyt yhtään.

Koposta enemmän pisteitä upotti kotijoukkueesta vain Devin Booker, joka kokosi 18 pistettä. Koposen ennätyspisteet Euroliigassa ovat vuodelta 2013, jolloin hän pussitti venäläiselle Himki BK:lle 23 pistettä.

Bayernin valmentaja Dejan Radonjicille iltapuhde oli poikkeuksellisen helppo, sillä joukkueen pelaajat nakkasivat palloa pussiin kovilla prosenteilla (2 p - 64,3% (27/42) ja 3 p - 69,2% (18/26). Voitto oli Bayernille seurahistorian suurinumeroisin koripallon Euroliigassa.

Euroliigassa Bayern on voittanut kuudesta mittelöstään kolme.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat