Barkovin oiva syöttö säväytti – Raskilla vaikea iltapuhde

Helsingissä vierailleen Florida Panthersin paluu Pohjois-Amerikkaan onnistui mallikkaasti.

NHL
Aleksander Barkov kuvassa
Aleksander Barkov ja Florida juhlivat voittoa Edmontonista.Tomi Hänninen

Äskettäin Helsingissä vieraillut Florida Panthers palasi kovassa vireessä Pohjois-Amerikan puolelle. Panthers rynnisti 4–1-kotivoittoon Edmonton Oilersista.

Floridan Aleksander Barkov oli isossa roolissa Panthersin 1–0-osumassa. Barkov antoi rystyllä näppärän syötön Jevgeni Dadonovin tekemään maaliin ottelun toisessa erässä. Orastavasta voittoputkestaan huolimatta Florida on yhä viimeisenä NHL:n itälohkossa.

Markus Granlund kirjautti kaksi syöttöpistettä, kun hänen joukkueensa Vancouver Canucks voitti Boston Bruinsin todellisessa maali-ilottelussa numeroin 8–5. Granlund antoi toisessa erässä syötöt Vancouverin 2–2-tasoitukseen ja 5–3-maaliin. Granlund on kerännyt tällä kaudella tehot 3+5.

Ottelun ykköstähti oli tehot 2+2 iskenyt Vancouverin Bo Horvat. Tuukka Rask vaihdettiin toisessa erässä Bostonin maalinsuulle, kun Jaroslav Halak oli ohitettu viidennen kerran 19 laukauksesta. Raskillakaan ei ollut helppo ilta, sillä hän päästi taakseen kolme maalia 14 laukauksesta.

Lue lisää:

Rasmus Ristolainen ratkaisi hurjalla lämärillään

Tikat lensivät mereen hävityn kisan jälkeen ja pihapelitkin äityivät joskus tappeluksi – Rasmus Ristolaisen kasvu NHL-eliittiin on tarina päättäväisyydestä ja kilpailuhenkisyydestä

Puljujärvi palasi kaukaloon Edmontonin nelosketjussa – siirtyy lähteen mukaan lähipäivinä AHL:ään

Mikko Koivu rohmusi syöttöpisteitä – Mikael Granlund osui päätössekunneilla

Tylyjä uutisia: Joel Armia joutuu huilaamaan pitkään

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat