Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Mikko Koivu rohmusi syöttöpisteitä – Mikael Granlund osui päätössekunneilla

Minnesotan kapteeni Mikko Koivu hankki Los Angeles -kamppailussa kolme syöttöpistettä. Koivu syötti ottelun viime sekunneilla Mikael Granlundin tyhjiin tekemän maalin. Katso osuma kuvaa klikkaamalla.

NHL
Mikko Koivu kuvassa

Minnesotan suomalaiskapteeni Mikko Koivu rohmusi kolme syöttöpistettä Wildin 3–1-voitossa Los Angeles Kingsistä jääkiekon NHL-kierroksella.

Koivu hankki syöttöpisteet Nino Niederreiterin 1–1-tasoitukseen, Zach Parisen tekemään 2–1-osumaan ja Mikael Granlundin 3–1-maaliin. Granlund laukoi kiekon tyhjään maaliin, kun peliaikaa oli jäljellä enää kolme sekuntia.

Osuma oli Granlundille kauden seitsemäs. Granlund on saalistanut nyt 7+7 tehopistettä. Viime aikoina hyvään vireeseen päässyt Koivu on hankkinut 2+9 tehopistettä alkukauden otteluissaan.

Dallas Starsin ja San Jose Sharksin NHL-taistossa jäällä viiletti peräti viisi suomalaispelaajaa. Stars peittosi Sharksin 4–3. Miro Heiskanen (Dallas) ja Antti Suomela (San Jose) merkkauttivat kumpikin syöttöpisteen.

Philadelphian Jori Lehterä keräsi syöttöpisteen Flyersin voittaessa Arizonan kotonaan 5–4. Arizona teki toisessa erässä kaksi alivoimamaalia ja pääsi toiselle erätauolle 4–2-johdossa. Philadelphia nousi kuitenkin tasoihin ja voitti ottelun jatkoajalla.

Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pääsivät tehoille Hurricanesin hakiessa 4–3-vierasvoiton Chicagosta. Aho ja Teräväinen merkittiin syöttäjiksi Calvin de Haanin 4–0-osumaan. Aholla on nyt tältä kaudelta koossa tehot 4+14.

Videon kuvalähde: Viasat.

Lue lisää:

Rasmus Ristolainen ratkaisi hurjalla lämärillään

Barkovin oiva syöttö säväytti – Raskilla vaikea iltapuhde

Puljujärvi palasi kaukaloon Edmontonin nelosketjussa – siirtyy lähteen mukaan lähipäivinä AHL:ään

Tylyjä uutisia: Joel Armia joutuu huilaamaan pitkään

Suosittelemme

Tuoreimmat