Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros
  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu

El Pais: Antonio Contella hurjat vaatimukset – Real Madrid ei taipunut italialaisluotsille

Real Madrid valitsi päävalmentajakseen mieluummin Santiago Solarin kuin Antonio Conten.

jalkapallo
Antonio Conte
Getty Images

Antonio Conten uutisoitiin lokakuussa neuvottelevan sopimuksesta Real Madridin kanssa. Espanjassa Conten jo kerrottiin olevan Julen Lopeteguin seuraaja Realin päävalmentajana. Toisin kävi, sillä Santiago Solari luotsaa nyt madridilaisseuraa.

Espanjalaislehti El Pais kertoi maanantai-iltana (siirryt toiseen palveluun) syyt Conten ja Realin seurajohdon neuvotteluiden kariutumiselle. Lehden mukaan Contella oli viisi vaatimusta, joista hän ei tinkinyt: vähintään kymmenen miljoonan euron vuosipalkka, pitempi kuin tarjottu sopimus, viisi apuvalmentajaa, miehistön välitön vahvistaminen ja päätäntävalta siirroissa.

El Paisin mukaan Real ei suostunut italialaisvalmentajan vaatimuksiin. Toinen espanjalaislehti, AS, kertoi maanantaina puolestaan Conten hylänneen seuran tarjoukset.

– Olen luonteeltani sellainen valmentaja, että mieluummin odotan uutta pestiä kesäkuuhun, Conte totesi AS:n mukaan (siirryt toiseen palveluun).

– Missä näen itseni? Nyt olen kotona, opiskelen, katson otteluita ja kollegojeni työtä, hän jatkoi.

Real Madrid on ollut Solarin alaisuudessa vahva: seuran kakkosjoukkueesta pestattu päävalmentaja on luotsannut joukkueen neljään peräkkäiseen voittoon.

Lue lisää:

Espanjan liitto: Seuraikoni Solari vakinaistettiin Real Madridin luotsina

Real Madrid arpoo laastarin ja pidemmän hoitokuurin välillä – Jari Litmanen: "Jossain vaiheessa tulee myös siirtomarkkinoilla jysähtämään kunnolla"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat