Suora

  • Futsal-liiga, miesten 3. loppuottelu KaDy - Leijona Futsal
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Suomalainen keskikenttälupaus siirtyy Tanskasta lainalle HJK:hon

19-vuotias Kaan Kairinen on HJK:n vahvuudessa tammikuun alusta lähtien.

jalkapallo
Kaan Kairinen
Kaan Kairinen on edustanut Suomessa Turun Interiä.Tomi Hänninen

Helsingin Jalkapalloklubi tiedottaa, että on hankkinut keskikentälleen vahvistusta. 19-vuotias Kaan Kairinen siirtyy HJK:hon vuoden kestävällä lainasopimuksella tanskalaisesta Midtjyllandista.

Kairinen aloittaa harjoittelun Suomen mestarijoukkue HJK:n kanssa tammikuussa.

Kairinen pelasi lainalla turkulaisessa FC Interissä päättyneellä kaudella kuusi ottelua Veikkausliigassa. Sitä ennen Kairinen edusti Interiä kausilla 2014 ja2015. Kairinen palkittiin kaudella 2015 Veikkausliigan tulokkaana.

Helmikuussa 2016 lupaava keskikenttäpelaaja siirtyi Midtjyllandiin, mutta ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaa ykkösmiehistössä. Interiä ennen Kairinen kävi jo lainalla Tanskan ykkösdivarijoukkueessa Skivessä.

– Kaan Kairinen on erittäin potentiaalinen nuori pelaaja. Kaan on hyvä pallon kanssa ja tuo lisäarvoa hyökkäyspelaamiseemme monipuolisilla syötöillään. Kaksikkona hän on pelannut Sebastian Dahlströmin kanssa Suomen U21-maajoukkueessa jo parin vuoden ajan. Kaan on erittäin kehityskelpoinen pelaaja, jonka parhaat ajat ovat vielä tulossa, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoi seuran verkkosivuilla.

Lue lisää:

Turun Inter lainasi oman kasvattinsa takaisin – Suomifutiksen huippulupauksiin kuuluva Kaan Kairinen palaa Veikkausliigaan

Superlupaus siirtyy Tanskaan - ”Tämä on sopivan kokoinen askel urallani”

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat