Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Eva Wahlström iskee MM-ottelussa Pietarissa – Katie Taylorin haastamisesta neuvoteltu

Eva Wahlström ottelee joulun alla Pietarissa kazakstanilaista Firuza Sharipovaa vastaan. Neuvotteluita on käyty myös maailman parhaaksi tituleeratun Katie Taylorin kohtaamisesta.

nyrkkeily
Eva Wahlström kuvassa
Eva WahlströmLehtikuva / Vesa Moilanen

Neljä kertaa ammattinyrkkeilyn WBC-liiton mestaruusvyötään voitokkaasti puolustanut Eva Wahlström kohtaa 22. joulukuuta Pietarissa IBO-liiton mestarin, kazakstanilaisen Firuza Sharipovan. Kyseessä on kahden liiton mestaruusottelu.

Wahlström paljastaa, että neuvotteluita on käyty myös maailman parhaaksi naisnyrkkeilijäksi tituleeratun Katie Taylorin kohtaamisesta.

– Tässä on ollut sellainen varasuunnitelma, että jos tämä ottelu olisikin mennyt puihin, niin mahdollisuus olisi ollut otella Katiea vastaan, Wahlström kertoo.

Kohtaaminen on mahdollista myös tulevaisuudessa. Wahlström voi siirtyä halutessaan tulevan ottelun jälkeen ylemmästä höyhensarjasta (59 kg) kevyeen sarjaan (61,2 kg), jossa Taylor ottelee.

– Asiasta on neuvoteltu, mutta en voi oikein kertoa vielä kovin paljoa enempää, Wahlström sanoo.

Taylor voitti amatööriurallaan olympiakultaa 2012 sekä viisi maailmanmestaruutta. Mira Potkonen löi hänet Rion olympiakehässä 2016. Ammattilaisuransa irlantilaisnyrkkeilijä on aloittanut 11 voitolla, joista viisi on tullut tyrmäyksellä.

Lue lisää:

Eva Wahlström nousee joulukuussa MM-kehään Venäjällä

Seuraavaksi syksyllä otteleva Eva Wahlström muisteli Ylen aamu-tv:ssä nyrkkeilyuransa vaiheita: ”Valmentaja sanoi, että liikun kuin paskalla oleva karhu”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat