Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Rajapyykin rikkonut Filppula ja Komarov juonikkaina – 12 maalin paikallistaisto päättyi suomalaisten juhliin

New York Islanders jäi New York Rangersin vauhdista alussa, mutta nousi suomalaisten johdolla 7–5-voittoon.

NHL
Filppula ja Komarov juonikkaina – 13 maalin paikallistaisto päättyi suomalaisten juhliin
Filppula ja Komarov juonikkaina – 13 maalin paikallistaisto päättyi suomalaisten juhliin

New York Islandersin 21-vuotias laitahyökkääjä Anthony Beauvillier teki New Yorkin paikallistaistossa Rangersin verkkoon NHL-uransa ensimmäisen hattutempun. Beauvillierin hirmutehoihin 3+1 siivittivät hänen suomalaiset joukkuetoverinsa Leo Komarov ja Valtteri Filppula. Beauvillierin pistesaldona ennen kauden 17. ottelua oli yksi maali.

– Halusin vain pitää hauskaa tässä ottelussa ja olla oma itseni. Luonnollisesti jäällä oli hauskaa. Vähän helpotti. Olen onnellinen voitosta, Beuavillier totesi NHL:n verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Rangers karkasi ottelun alussa kahdella salamamaalillaan 2–0-johtoon, mutta Islanders karkasi toisessa erässä 5–3-johtoon ja lopulta 7–5-kotivoittoon. Beauvillerin kaksi ensimmäistä maalia juonivat Filppula ja Komarov. Urallaan 300 syöttöpisteen rajan rikkonut Filppula alusti päätöserässä myös Komarovin kauden kolmannen maalin – Filppulan tehot 0+3 ja Komarovin 1+1.

– Hän (Beauviller) on ollut ankara itselleen. Hän on miettinyt, tekeekö enää maaleja. Hän on ollut hyvässä tilanteessa parin päivän ajan ja sai nyt mahdollisuuden pelata Filppulan ja Leon kanssa. Hän oli hyvä, Islandersin päävalmentaja Barry Trotz kertoi.

Beauvillier sai kehut myös Komarovilta.

– Hän on loistava pelaaja. Hän on nuori, luistelee nopeasti ja tekee kovaa töitä joka päivä. Sellainen pelaaja tekee aina jossakin vaiheessa maaleja.

Islanders on saanut kurssinsa oikaistuia marraskuun alun kolmen tappion jälkeen, joukkue on nyt voittanut kaksi peliä peräkkäin. Islanders on 18 ottelun jälkeen itäisen konferenssin kuudennella sijalla.

Katso suomalaisten loistoa New Yorkin illassa klikkaamalla yllä olevaa kuvaa! (Kuvalähde: Viasat)

Lue lisää:

Pittsburgh pahassa sivuluisussa, myös Määttä hakee peliään: ”Jos pelaan huonosti, ei muiden tarvitse tulla sitä kertomaan”

Las Vegasille kova takaisku: Paareilla ulos kaukalosta kiidätetty Haula pitkään sivussa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat