Suora

  • Urheiluruutu

Mikko Koivu loisti Granlundien kohtaamisessa – Minnesota murskasi Vancouverin

Granlundin veljekset kohtasivat torstain jääkiekon NHL-kierroksella, kun Mikael Granlundin edustama Minnesota Wild isännöi Markus Granlundin Vancouver Canucksia. Molemmat veljekset pääsivät ottelussa tehopisteiden makuun.

NHL
Mikko Koivu loisti Granlundien kohtaamisessa – Minnesota murskasi Vancouverin
Mikko Koivu loisti Granlundien kohtaamisessa – Minnesota murskasi Vancouverin

Mikko Koivu kahmi maalin ja kaksi syöttöä, kun Minnesota Wild höykytti Vancouver Canucksia maalein 6–2. Wild-kippari Koivu valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Suomalaisista maalinteossa onnistui myös Vancouverin Markus Granlund.

Myös edellisessä pelissä maalinteossa onnistunut Koivu iski ylivoimalla avauserässä, kun hän vei Wildin 2–0-johtoon. Koivu hyödynsi Vancouver-vahti Richard Bachmanin hölmöilyn, kun Bachman syötti maalin takaa kiekon suoraan Koivulle. Käytännössä tyhjään maaliin tehty osuma oli Minnesotan kipparille kauden neljäs.

– Virheet ovat osa peliä. Olen varma, että Bachman haluaisi perua tuon osuman, Koivu sanaili.

Koivu oli mukana myös Charlie Coylen 1–0-maalissa ja Nino Niederreiterin 3–0-ylivoimamaalissa. Koivulla on nyt kasassa 18 pelistä 16 (4+12) tehopistettä.

Canucksin Markus Granlund teki ottelun viimeisen osuman, kun kavensi pelin kolmannessa erässä 2–6:een. Granlund tuuletti kauden neljättä osumaansa, kun hän iski maalin edestä sisään Troy Stecherin vedon paluukiekon.

Mikael Granlund sai ottelusta tilillensä yhden syöttöpisteen.

– Me emme pelanneet parasta peliämme, mutta näytti siltä, että Vancouverin pelaajat olivat väsyneitä. Vancouver näytti siltä, että joukkue vain haluaa mennä kotiin, Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau summasi.

Katso suomalaisten onnistumiset klikkaamalla jutun kuvaa. (Kuvalähde: Viasat)

Lue myös:

Rajapyykin rikkonut Filppula ja Komarov juonikkaina – 12 maalin paikallistaisto päättyi suomalaisten juhliin

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat