Suora

  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage
  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 21.2.
  • Hiihdon MM, sprintin karsinnat

Sebastian Aho onnistui vanhanaikaisella, Carolinalla synkkä ilta

Carolinan Sebastian Aho iski yön kierroksella NHL-kauden kuudennen maalinsa. Katso Ahon taidokas osuma kuvaa klikkaamalla!

NHL
Aho iski vanhanaikaisella
Aho iski vanhanaikaisella

Carolinan Sebastian Aho iski joukkueensa ainoan maalin Columbusta vastaan pelatussa NHL-kamppailussa. Hurricanes sai kylmää kyytiä Blue Jacketsilta ja kärsi kotikentällään 1–4-tappion.

Aho osui ottelun toisessa erässä. Aho onnistui vanhanaikaisella ja kavensi tilanteeksi 1–2. Osuma oli Aholle kauden kuudes. Aho viilettää neljän ottelun pisteputkessa ja on saalistanut 23 (6+17) tehopistettä syksyn taistoissaan.

Columbuksen Cam Atkinson oli ottelun ykköstähti hurjilla tehopisteillään 3+1. Venäläispelaaja Artemi Panarin hankki kolme syöttöpistettä.

Myös Mikko Koivu jatkoi pisteputkeaan Minnesotan 2–3-kotitappiossa Buffalolle. Wild-kapteeni Koivu hankki syöttöpisteen Matt Dumban tekemään ylivoimamaaliin ensimmäisessä erässä.

Minnesota rynnisti Zach Parisen ja Dumban osumilla avauserässä 2–0-johtoon, mutta Buffalo nousi voittoon vahvalla kolmannen erän esityksellään. Jason Pominville iski Sabresin voittomaalin (3–2), kun otteluaikaa oli jäljellä puolitoista minuuttia.

Mikko Koivu on nyt kolmen ottelun pisteputkessa ja kahminut yhteensä 17 (4+13) pörssipistettä.

Suomalaismaalivahdeista Nashvillen Pekka Rinne torjui 25 kertaa Nashvillen voittaessa Los Angelesin 5–3. Edmontonin maalilla Mikko Koskinen antautui kolmesti, kun Calgary kukisti Oilersin 4–2. Calgary teki neljännen maalinsa, kun Edmonton haki tasoitusta ilman maalivahtia.

Videon kuvalähde: Viasat.

Lue lisää:

Kommentti: Puljujärven kannattaisi kilauttaa kaverille (Kapaselle)

Suosittelemme

Tuoreimmat