Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • Jääkiekon U18 MM: FIN - CZE
  • Jääkiekon U18 MM, Suomi - Tshekki
  • Urheiluruutu
  • Teemu Pukki: laiskottelijasta kanarialinnuksi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Gustafssonille yllätystappio avausottelussaan MM-kehässä – Potkonen heittämällä kahdeksan parhaan joukkoon

Intian Delhissä oteltavissa nyrkkeilyn MM-kisoissa Mira Potkonen voitti kolmannen kierroksen ottelunsa tuomariäänin 5–0. 69-kiloisten sarjan ykkössijoitettu Elina Gustafsson hävisi yllättäen avausottelunsa.

urheilu
Mira Potkonen kehässä.
Jani Vienonen

Mira Potkonen on voittanut ottelunsa Valko-Venäjän Alla Jarshevitshia vastaan nyrkkeilyn MM-kisoissa Intian Delhissä. Potkonen otti voiton ylivoimaisesti tuomariäänin 5–0.

Samalla 60-kiloisten sarjan kolmannen kierroksen voittajana sarjansa ykköseksi rankattu Potkonen selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon.

– Meillä oli selvä taktiikka otteluun ja Mira noudatti sitä hienosti. Tällä kertaa Miran otteissa ei ollut väkinäisyyttä ja hän teki hienoja juttuja. Suorat purivat hyvin, kommentoi Potkosen valmentaja Maarit Teuronen ottelua nyrkkeilyliiton tiedotteessa.

69-kiloisten sarjassa iskevä Elina Gustafsson hävisi yllättäen avausottelunsa Taiwanin Chen Nien-chiniä vastaan. Nien-chin päihitti Gustafssonin murskalukemin 5–0. Gustafsson oli sarjansa ykkössijoitettu, joten hän avasi turnauksen suoraan toiselta kierrokselta.

– Elina ei oikein saanut kaveria kiinni avauserissä, mutta viimeisessä erässä kun hän lähti röyhkeästi lyömään, niin tulosta alkoi syntyä. Ensi kerralla vaan pitää pystyä aiemmin siihen, toteaa Teuronen, joka valmentaa myös Gustafssonia.

Potkonen ottelee seuraavan kerran puolivälierässä tiistaina.

Päivitetty kello 14.21. Täydennetty juttuun valemtaja Teurosen kommentit.

Lue myös:

Potkonen selvitti tiukan MM-avauksensa – iski 16 parhaan joukkoon

Mira Potkosella kova vastustaja MM-avauksessa – australialainen nujersi suomalaisen aiemmin syksyllä

Ilmansaasteet piinaavat Delhissä – pian alkavaan MM-koitokseen valmistautuva Mira Potkonen treenaa maassa sisätiloissa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat