Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uinnin lyhyen radan MM

Seagulls palasi trilleripelissä voittajaksi – "Paljon on vielä tehtävää"

Helsinki Seagullsin alkukausi on ollut todella synkkä, mutta voitto hallitsevasta mestarista tuo lisää valoa.

urheilu
Mikko Larkas
Mikko LarkasAOP

Helsinki Seagulls palasi miesten Korisliigassa viiden pelin tappion jälkeen voittajaksi todellisessa trillerissä, jossa se voitti kotihallissaan Kauhajoen Karhun 82-81.

Karhu piti pientä johtoa suurimman osan ajasta, mutta Seagullsin loppukiri käänsi viimeisellä minuutilla 75-72-vierasjohdon 79-75-kotijohdoksi. Tuon jälkeen heiteltiin vapaaheittoja molempiin koreihin sillä tuloksella, että Karhu nousi kolme sekuntia ennen loppua uudelleen edelle 81-80.

Viimeisessä hyökkäyksessä Seagullsin tulokas Juwan Staten hankki korilleajolla vapaaheitot. Staten loukkaantui tilanteessa sen verran, että veteraani Timo Heinonen tuli hänen tilalleen nakkaamaan vapaaheitoilla isäntien voittopisteet.

- Tämä oli työvoitto. Suunta on oikea, kun tappioiden sarja katkesi. Paljon on vielä tehtävää, jotta alamme pärjätä, totesi Seagullsin valmentaja Mikko Larkas.

Seagullsin tehokkaimpia olivat Christopher Ortiz 28:lla ja Salossa toissa kaudella pelannut Staten 23 pisteellä. Durrell Summers teki Karhulle 23 ja Michael Moser 17 pistettä.

Suosittelemme

Tuoreimmat