Suora

  • Painin MM, naisten paini
  • Rytmisen MM, keilat- ja nauhafinaalit
  • Painin MM: Naisten paini
  • Fredrik Smulterin 400 kilon haamunosto oli alkusysäys uran loppumiselle
  • Camilla Richardssonin usko lopahti - todisti itselleen olleensa väärässä
  • Rytmisen MM, keilojen ja nauhan loppukilpailut

Kaikkien aikojen ennätystä jahtaavalle Lindsey Vonnille takaisku – päätöskauden avaus jää välistä, toipumisaika kysymysmerkki

34-vuotias Lindsey Vonn loukkasi polveaan supersuurpujotteluharjoituksissa uransa viimeisen maailmancup-kauden kynnyksellä.

alppihiihto
Lindsey Vonn
Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Alppihiihtotähti Lindsey Vonn on kokenut takaiskun viimeisen kisakautensa aluksi. 34-vuotias Vonn loukkasi polveaan harjoituksissa. Amerikkalaislaskija kertoi aiheesta sosiaalisen median tileillään.

– Kaaduin supersuurpujotteluharjoituksissa, Vonn avasi.

Vonn kertoo hyviksi uutisiksi sen, että vamma ei vaadi leikkausta. Huonona uutisena on se, että Vonnilta jää välistä naisten syöksyn ja supersuurpujottelun maailmancupin avaus ensi viikollla Kanadassa.

– Lake Louise on ollut aina suosikkipaikkani maailmancup-kiertueella. Olen turhautunut, että en pääse sinne tänä vuonna, Vonn harmitteli.

Vammasta toipumiseen kuluva aika on vielä auki. Vonn ei täsmentänyt viestissään, kuinka kauan hän on sivussa. Hän ei myöskään kertonut yksityiskohtaisemmin vammastaan.

Vonn jahtaa tällä kaudella vielä Ingemar Stenmarkin kaikkien aikojen voittoennätystä alppihiihdon maailmancupeissa. Stenmark voitti urallaan 86 maailmancupin osakilpailua. Vonnilla on tällä hetkellä kasassa 82 voittoa.

Vonn vahvisti taannoin Sports Illustratedissa (siirryt toiseen palveluun) tämän kauden jäävän hänen viimeisekseen huolimatta siitä, ohittaako Stenmarkia vai ei.

– Olen sivussa, mutta en ole ulkona. #äläkoskaanluovuta, Vonn päätti loukkaantumisesta kertovan viestinsä.

Alppihiihdon maailmancup näkyy Ylen kanavilla.

Kaikki Ylen urheilutarjonta löytyy helposti yhdestä paikasta, Urheilu-Areenasta. Areenan laajasta urheilukattauksesta pääset nauttimaan parhaiten osoitteessa yle.fi/urheiluareena tai lataamalla Areena-sovelluksen.

Lue lisää:

Talvilajit ovat kristallipallojen jahtia ja MM-mitaleiden metsästystä – kisakalenterit 2018-2019, eli näin ampumahiihdossa, hiihdossa, mäkihypyssä, yhdistetyssä, lumilautailussa ja alppilajeissa kisataan

Lindsey Vonnin ennätysjahti ja kokonaiskisojen voittajien kukistaminen – näistä aiheista alppiväki puhuu kauden alla

Alppihiihdon supertähti Vonn vahvisti jo lopettavansa uransa ensi kauteen, mutta epäilevä kysymys käänsi pään: "En tiedä vastausta"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat