Suora

  • Urheiluruutu
  • Aviopari katoaa
  • Urheiluruutu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu

Rukalla ei saada lumetettua viiden kilometrin latua – sunnuntain kilpailut hiihdetään lyhyempää lenkkiä

Leuto sää ja lumettomuus ovat vaikeuttaneet viikonloppuna järjestettävän Rukan maailmancupin järjestelyitä.

hiihto
Lumitykit Rukalla.
Yle / Pekka Viinikka.

Rukan maailmancupia varten tehtyä viiden kilometrin latua ei saada huonojen olosuhteiden takia valmiiksi. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS ilmoitti, että maastohiihdon naisten 10 ja miesten 15 kilometrin kilpailut joudutaan kiertämään sunnuntaina odotettua lyhyempää lenkkiä.

Kisamatkoja ei jouduta lyhentämään. Naisten kilpailussa hiihdetään kolme kierrosta 3,3 kilometrin lenkkiä ja miesten kilpailussa neljä kertaa 3,75 kilometrin kierrosta alun perin tarkoitettujen viiden kilometrien lenkkien sijaan. Kilpailut hiihdetään väliaikalähtöinä.

Rukan maailmancupin järjestäjät ovat olleet pulassa kisajärjestelyiden kanssa leudon sään ja lumettomuuden vuoksi. Kilpailut yritetään järjestää kuitenkin mahdollisimman normaalisti.

Yle näyttää Rukan maailmancupia kanavillaan laajasti. Lähetystietoihin pääset tästä.

Lue myös:

Rukan maailmancupin kisat kärsivät harvinaisesta lumenpuutteesta – "Tuskaisa viikko on ollut, mutta nyt näyttää jo hyvältä"

Päävalmentaja: Hirvosen kisaamiseen Rukalla liittyy ulkopuolista painetta – asiantuntija: ”Jos on riskiä huonompaan menemiseen, niin en lähtisi pelleilemään sinne”

Hirvonen siteerasi Räikköstä – yhdistetyn suomalaistähti hyppäsi ensimmäistä kertaa mäestä viiteen kuukauteen, kisa Rukalla pohdinnassa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat