Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Markkanen lähestyy pelikuntoa – Bulls-valmentaja jo innoissaan

Kyynärpäävammasta toipuvan Lauri Markkasen paluu tositoimiin alkaa olla jo lähellä, vihjaa Chicago Bullsin valmentaja Fred Hoiberg.

urheilu
Lauri Markkanen ja Zach LaVine kuvassa
AOP

Lauri Markkanen osallistuu tiistaina Chicago Bullsin täysipainoisiin harjoituksiin, jonka pohjalta tehdään päätös suomalaistähden paluun ajankohdasta NBA-otteluihin.

- Lauri veti eilen todella hyvät harjoitukset ja palautui niistä hyvin. Suunnitelmana on, että hän osallistuu tiistaina täysipainoisiin joukkueharjoituksiin, jonka perusteella päätämme jatkosta, kertoi valmentaja Fred Hoiberg seuran Twitter-tilillä.

Bullsin tärkeä nelospaikan hyökkääjä on osallistunut aiemmin joukkueen heittoharjoituksiin ja seurannut otteluita vaihtopenkiltä käsin, mutta on välttänyt tähän asti kaikkia kontakteja. Markkanen ei ole vielä pelannut tällä kaudella yhtään ottelua loukattuaan kyynärpäänsä syyskuussa.

Chicago Bulls, joka on voittanut pelaamistaan 20 ottelusta vain viisi kamppailua, kohtaa tiistaiaamuna Suomen aikaan kotikentällään San Antonio Spursin.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat