Viveca Lindfors onnistui lyhytohjelmassa

Erinomaisen alkusyksyn luistellut Viveca Lindfors jatkaa vakuuttavaa tulostehtailuaan.

urheilu
Viveca Lindfors
Viveca LindforsAOP

Viveca Lindfors on kansainvälisessä Tallinn Trophyssa keskiviikon lyhytohjelman jälkeen kolmannella sijalla uusin ennätyspistein 63,56.

– Sekä suoritus että pisteet kertovat, että olen hyvässä kunnossa, joten tästä on hyvä jatkaa, ilmiselvän tyytyväinen Lindfors summasi lyhytohjelman.

Taitavana hyppääjänä tunnettu Viveca Lindfors,19, suoritti vaivatta ja laatupisteitä ansaiten kaikki lyhytohjelmansa hyppyelementit: vaikean kolmoislutzin ja kolmoistulpin yhdistelmän, kolmoisflipin ja kaksoisaxelin. Ohjelma oli myös muilta elementeiltään laadukas, ja lisäksi Lindfors sai esittämiseen vahvan sykkeen.

Tallinn Trophyn naisten kilpailua johtaa Venäjän 18-vuotias Serafima Sakhanovitsh pistein 70,33. Toisena on Yhdysvaltojen 16-vuotias Ting Cui - 67,56.

Myös suomalaismiesten edustaja Tallinn Trophyssa, Roman Galay, on palautumassa tuloskuntoon viime kausien vammojen jälkeen. Galay on lyhytohjelman jälkeen miesten kilpailussa 7. sijalla uusin kansainvälisin ennätyspistein 65,63. Galayn lyhytohjelman kohokohtia oli erittäin laadukas kolmoisaxel.

– Nyt alkaa näkyä, että kunto alkaa vihdoin olla kohdallaan kilpailusuorituksiin, kommentoi nykyisin Pietarissa valmentautuva Galay lyhytohjelmaansa.

Miesten kilpailua Tallinnassa johtaa Venäjän Maksim Kovtun, 80,91.

Lähteet: Taitoluisteluliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat