Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Urheilukierros
  • Boulderoinnin SM-kisat
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - CHN
  • Urheiluruutu

Kannusta, kiitä, kritisoi tai kysy! Urheilustudiossa myös yleisö pääsee ääneen – näin osallistut lähetyksiin Whatsappissa

Ilman yleisöä on tylsä urheilla! Siksi aivan kuten urheilukatsomossa kuuluukin, pääsevät Urheilustudiossa myös katsojat ääneen – Whatsappilla numerossa 044 421 4530.

talviurheilu
Urheilustudion logo

Yle Urheilun viikonloppujen Urheilustudiossa myös katsojien ääni kuuluu. Urheilustudion Whatsappiin numerossa 044 421 4530 voit lähettää kannustushuudot, mitalitanssit, pettymyksen kuohut, terveiset studioon tai vaikkapa valmennusvinkit urheilijoille. Ihan mitä vaan!

Vai jäiko jokin asia vaivaamaan mieltä? Whatsappilla voit myös kysyä asiantuntijoiltamme, me kaivamme sinulle vastauksen.

Whatsapp on pikaviestipalvelu, jonka voit ladata omalle älylaitteellesi laitevalmistajan sovelluskaupasta, esimerkiksi iPhonelle Apple Storesta (siirryt toiseen palveluun)tai Android-laitteille Googlen Play-kaupasta (siirryt toiseen palveluun).

Osallistu Urheilustudion lähetyksiin viestein, ääniviestein, kuvin tai videoin Whatsappilla numerossa 044 421 4530.

Urheilustudio on talvilajien etkot, kilpailut ja jatkot. Urheilustudiossa avataan maailmancupkisojen syitä ja seurauksia, taustoitetaan ja käsitellään kansaa puhuttavia ilmiöitä. Luvassa on tarinoita, tunnetta ja tiukkaa analyysiä.

Urheilustudion pääjuontajina toimivat Laura Arffman ja Riku Salminen. Studiolähetysten vakiokasvoina toimivat asiantuntijat Sami Jauhojärvi ja Kalle Palander. Uransa viime kauteen päättänyt pikaluistelija Mika Poutala tekee uuden aluevaltauksen pureutuessaan syvällisesti urheilijoiden tarinoihin itse kuvaamassaan ja toimittamassaan sarjassa.

Urheilustudio alkaa perjantaina 30.11. klo 11.45 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Kaikki lähetystiedot löydät osoitteesta yle.fi/urheiluareena tai lataamalla Areena-sovelluksen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat