Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

HS: Eva Wahlström pääsee sittenkin ottelemaan – sarja vaihtuu, mutta vastustaja on toivottu vanha tuttu

Wahlström ottelee Madison Square Gardenissa joulukuussa. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.

nyrkkeily
Eva Wahlström kuvassa
Lehtikuva / Vesa Moilanen

Eva Wahlström kohtaa joulukuun 15. päivä New Yorkissa maailman parhaaksi naisnyrkkeilijäksi tituleeratun Katie Taylorin WBC-liiton ottelussa. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat (siirryt toiseen palveluun).

Wahlströmin oli tarkoitus otella MM-ottelussa Pietarissa 22. joulukuuta, mutta suomalaisen vastustaja Firuza Sharipova loukkaantui.

New Yorkissa Wahlström ottelee poikkeuksellisesti sarjaa ylempänä eli 61,2 kilon kevyessä sarjassa. Taylor on kevyen sarjan hallitseva maailmanmestari WBA- ja IBF-liitoissa.

Kaksikko on kohdannut aikaisemmin amatöörivuosinaan. Vuoden 2005 EM-kisojen loppuottelussa irlantilainen oli suomalaista parempi. Wahlström oli jo aiemmin vihjannut, että ottelu Taylorin kanssa voi tulla ajankohtaiseksi.

Taylor on suomalaisille muutenkin tuttu nimi. Vuoden 2012 olympiavoittaja hävisi viimeisessä amatööriottelussaan Mira Potkoselle Rion olympialaisissa 2016. Ammattilaisena Taylor on vielä voittamaton.

Wahlströmin agentti on sanoi Ilta-Sanomille (siirryt toiseen palveluun), että ottelu varmistuu lopullisesti vasta kun tapahtuman järjestäjä hyväksyy ottelun.

Ilta-Sanomien mukaan Taylor puolustaa ottelussa kevyen sarjan MM-titteleitään. Wahlström on WBC-liiton hallitseva ylemmän höyhensarjan mestari. Hän ei menetä titteliään, käy ottelussa miten tahansa.

Korjattu tieto ottelun titteliarvosta kello 13.43.

Lue lisää:

Wahlströmin MM-ottelu siirtyy, vastustaja loukkaantui

Eva Wahlström iskee MM-ottelussa Pietarissa – Katie Taylorin haastamisesta neuvoteltu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat