Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Wahlströmin huippuottelulle odotetaan vahvistusta – "Ei vielä sataprosenttista varmuutta"

Eva Wahlströmin pääsyä Katie Taylorin haastajaksi ei ole vielä vahvistettu. Ottelu on tarkoitus iskeä 15. joulukuuta New Yorkissa.

nyrkkeily
Eva Wahlström
Eva Wahlström on pääsemässä huippuotteluun joulukuussa.AOP

Helsingin Sanomat kertoi torstaina, että Eva Wahlström kohtaa WBA- ja IBF-nyrkkeilyliittojen kevyen sarjan mestarin Katie Taylorin 15. joulukuuta New Yorkissa. Ottelun toteutuminen ei ole kuitenkaan vielä täysin varmaa, kertoo Wahlströmin nyrkkeilyasioiden hoitaja Petri Paimander.

Wahlströmin ja Taylorin kamppailu on tarkoitus iskeä Madison Square Gardenissa. Ottelutapahtumasta vastaava yhdysvaltalainen Golden Boy -yhtiö on jo vahvistanut, että Taylor nousee joka tapauksessa kehään, mutta Wahlströmin osalta vahvistusta odotellaan edelleen.

– Neuvottelut ovat pitkällä, mutta New Yorkin illasta vastaava promoottori ei ole vielä näyttänyt vihreää valoa ottelun toteutumiselle. Vahvistusta saadaan odotella vähintään myöhäiseen iltaan tai perjantaiaamuun saakka, Paimander kertoi Yle Urheilulle.

– Tietojemme mukaan Golden Boylta haetaan vahvistusta siihen, että Wahlström kelpaa Taylorin vastustajaksi. En kuitenkaan näe mitään syytä siihen, miksei Wahlström kävisi heille, Paimander jatkoi.

Paimanderin mukaan ottelun toteutuminen on siis erittäin todennäköistä.

– Asioista ei ole siis vielä sataprosenttista varmuutta, joten ottelun varmaksi uutisoiminen oli hiukan ennenaikaista, Paimander viittasi aikaisemmin torstaina julkaistuihin uutisiin.

Taylor puolustaa kamppailussa kevyen sarjan WBA- ja IBF-liittojen mestaruusvöitään, mutta Wahlström säilyttää tuloksesta riippumatta WBC-liiton ylemmän höyhensarjan mestaruutensa. Wahlström ottelee poikkeuksellisesti normaalia sarjaansa ylempänä kevyessä sarjassa.

New Yorkiin suunniteltu taisto olisi tärkeä Wahlströmille, koska hänelle joulukuuksi kaavailtu MM-ottelu kazakstanilaista Firuza Sharipovaa vastaan peruuntui Sharipovan loukkaannuttua.

Lue lisää:

HS: Eva Wahlström pääsee sittenkin ottelemaan – sarja vaihtuu, mutta vastustaja on toivottu vanha tuttu

Wahlströmin MM-ottelu siirtyy, vastustaja loukkaantui

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat