Suora

  • Elävä arkisto esittää

Norjan supertähden uskomaton tunarointi vain jatkuu – kärkitaisto päättyi raivoisaan sauvan viskomiseen

Norjan supertähti Johannes Hösflot Kläbo menetti viikko sitten voiton Rukalla, kun hän lopetti hiihtämisen liian aikaisin. Lillehammerin sprintissäkään ei tullut onnistumista.

hiihto
Norjan supertähden uskomaton tunarointi vain jatkuu
Norjan supertähden uskomaton tunarointi vain jatkuu

Johannes Hösflot Kläbo oli viime viikonloppuna otsikoissa, kun hän mukelsi varmana pidetyn sprinttivoittonsa Venäjän Aleksandr Bolshunoville. Kläbo nosti selkänsä pystyyn ennen maaliviivaa ja Bolshunov kiri ohi.

Lillehammerissa Kläbo haki hyvitystä Rukan mokalleen, mutta tällä kertaa hänen tiensä nousi pystyyn jo välierässä. Kläbo oli nousemassa kärkitaistoon mukaan, kun hänen sauvansa jäi Ruotsin Calle Halfvarssonin suksen alle. Kläbon sauvasta irtosi sompa ja sauva katkesi.

22-vuotias norjalainen ei ottanut tätä takaiskua hyvin vastaan, vaan hän riuhtaisi sauvan irti kädestään ja hakkasi sitä hankeen. Kläbo hiihti maaliin saakka ilman sauvoja ja hävisi erän voittaneelle Finn Hågen Kroghille 36 sekuntia.

Lue myös:

Norjan supertähti riehui väkivaltaisesti mokansa jälkeen! Venäläisvoittajalta ja joukkuetovereilta rajua kritiikkiä: ”Tuo oli sontaa”

"Shit happens", sanoi Norjan supertähti saatuaan brutaalin oppitunnin ylimielisyyden vaaroista – omiin ajatuksiinsa uppoutunut Kläbo kuvaili virhettään noloksi ja ärsyttäväksi

Norjalaistähden nöyryyttävä hetki maalisuoralla varoittaa ylpistymästä – asiantuntija Jauhojärvi: "Hidastuksista näki, että otti vähän pattiin"

Näin tapahtui Norjan hiihtokuninkaan uskomaton tyriminen – suoristi selkänsä maaliviivalla ja vastustaja rynni voittoon

Hämmentävä loppuratkaisu: Norjalaistykki Kläbo hölmöili voiton Bolshunoville, Hakola jäi ulos finaalista

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat