Suora

  • Lentopallon EM: Ranska - Serbia
  • Rallin MM, Saksa, kisakooste
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Maajoukkuepuolustaja Naumanen siirtyy HJK:sta Norjaan: "Jos jollekin, niin tälle joukkueelle olisin suonut sen kaikkein kirkkaimman"

Katarina Naumasen uusi seura on Stabæk.

jalkapallo
Katarina Naumanen
HJK:n Katarina Naumanen (vas.) kauden päätösottelussa PK-35 Vantaata vastaan.AOP

Helsingin Jalkapalloklubissa päättyneellä kaudella SM-hopeaa saavuttanut Katarina Naumanen siirtyy Norjan pääsarjaan Stabækin joukkueeseen. Naumanen, 23, kertoo seurasiirrostaan Instagramissa.

Nurmeksessa syntynyt Naumanen pelasi HJK:ssa edelliset kaksi ja puoli vuotta.

– Viime kausi oli Klubi-taipaleeni huipentuma. On aika jatkaa eteenpäin, Naumanen kirjoitti.

Stabæk sijoittui Norjan pääsarjassa viime kaudella kahdeksanneksi. Joukkue on yleensä totuttu näkemään korkeammalla sarjataulukossa. Kymmenen viime vuoden aikana palkintokaappiin on kertynyt kaksi mestaruutta, neljä hopeaa ja kaksi pronssia.

Naumanen on kuulunut Suomen maajoukkuerinkiin vuodesta 2014 alkaen. Samana vuonna hän pelasi alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

HJK:ssa hän oli johtava pelaaja joukkueessa, joka oli todella lähellä palauttaa helsinkiläiset kultakantaan 13 vuoden tauon jälkeen. Unelma murskautui kauden päätösottelussa PK-35 Vantaata vastaan.

– Jos jollekin, niin tälle joukkueelle olisin suonut sen kaikkein kirkkaimman. Olo on vielä kuukaudenkin jälkeen samaan aikaan niin ylpeä ja tyhjä, Naumanen tiivisti päättyneen kauden.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat