Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • Tanssin Grand Slam, vakiotanssit
  • SM-liigan 1. finaali Kärpät - HPK
  • Urheiluruutu
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Kaatuilua ja kesäteatteria

Wilder säilytti vyönsä, mutta ei täyttänyt lupaustaan tyrmäyksestä

Tuomaristo oli erimielinen ottelun lopputuloksesta.

nyrkkeily
Deontay Wilder lyö Tyson Furya.
Getty Images

Yhdysvaltojen Deontay Wilder pysyi ammattilaisnyrkkeilyjärjestö WBC:n raskaansarjan mestarina, kun hän kohtasi brittinyrkkeilijä Tyson Furyn Los Angelesissa.

Wilder pehmensi Furyn kanveesiin kaksi kertaa, mutta ei onnistunut ottamaan voittoa tyrmäyksellä, jonka oli luvannut. Tuomaristo oli erimielinen ottelun lopputuloksesta. Yhden mukaan ottelu päättyi 115–111 Wilderin ja toisen mukaan 114–110 Furyn hyväksi. Kolmas tuomari päätyi tasalukemiin 113–113.

– Uskon, että voitin ottelun kahdella pudotuksella. Valutimme sydämemme ulos tänä iltana. Olemme molemmat taistelijoita, mutta ajattelen voittaneeni noilla kahdella pudotuksella, Wilder ruoti ottelun käännekohtia, joista toinen tapahtui viimeisessä kahdennessatoista erässä.

Wilder on yhä voittamaton, kun hänellä on takanaan 41 ammattilaisottelua.

Revanssi mielessä

Fury on entinen IBF-, WBA-, IBO- ja WBO-liittojen raskaansarjan maailmanmestari, jolla on viime vuosina ollut paljon henkilökohtaisia ongelmia. Hän on ollut julkisuudessa esimerkiksi päihteiden käyttönsä takia.

– Minut iskettiin kahdesti alas, mutta uskon edelleen, että voitin ottelun, Fury puhisi epäselvän ratkaisun jälkeen ja oli valmis revanssiin.

– Sadan prosentin varmuudella tulemme kohtaamaan uudelleen. Olemme kaksi suurta mestaria. Minä ja tämä mies olemme kaksi parasta raskassarjalaista tällä planeetalla, Fury jatkoi.

Wilder oli samaa mieltä ja uskoi raskaansarjan menestyjien kohtaavan lähitulevaisuudessa uudestaan.

– Annetaan faneille se, mitä he haluavat nähdä. Tämä oli hieno taistelu ja tehdään se uudestaan, Wilder sanoi.

Lue myös:

KOK aikoo tehdä kovasti töitä nyrkkeilyn saamiseksi vuoden 2020 olympialaisiin

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat