Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Saksan cupin välieräottelu Werder Bremen - Bayern München
  • Jalkapallon Saksan cup, välieräottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välieräottelu Milan - Lazio, kuvailutulkkaus
  • Jalkapallon Italian cupin välierän Milan - Lazio 2. osaottelu
  • Urheiluruutu

Matti Heikkinen ei ole mukana viikonloppuna maailmancupissa – 35-vuotias yllätysnimi palaa ulkomaan kisoihin pitkän tauon jälkeen

Lillehammerissa terveysongelmista kärsinyt Matti Heikkinen ei kisaa Beitostölenissä. Sen sijaan Suomen joukkueessa on mukana Kari Varis, joka on nähty ulkomailla maailmancupin kisassa lähes kuusi vuotta sitten.

hiihtolajit
Matti Heikkinen
AOP

Suomen hiihtomaajoukkue ensi viikonlopun maailmancup-kisoihin Norjan Beitostöleniin on nimetty. Sunnuntaina Lillehammerissa terveysongelmien takia keskeyttänyt Matti Heikkinen ei ole mukana.

Beitostölenissä on ohjelmassa naisten 15 ja miesten 30 kilometrin kisat vapaalla hiihtotavalla lauantaina. Sunnuntaina vuorossa ovat viestit. Suomella on kaksi viestimaajoukkuetta sekä naisissa että miehissä.

Todellinen yllätysnimi Suomen joukkueessa on 35-vuotias pitkien matkojen erikoisnimi Kari Varis. Hän oli Rukalla kaudenavauksesaa 15 kilometrin perinteisen kisassa 66:s.

Viimeksi Varis on ollut ulkomailla maailmancupin kisoissa tammikuussa 2013, kun hän keskeytti Ranskan La Clusaz’ssa 15 kilometrin perinteisen yhteislähtökisan.

Naiset Beitostöleniin:

Anne Kyllönen, Johanna Matintalo, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo, Krista Pärmäkoski, Riitta-Liisa Roponen, Susanna Saapunki

Miehet Beitostöleniin:

Juuso Haarala, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Lari Lehtonen, Iivo Niskanen, Antti Ojansivu, Anssi Pentsinen, Kari Varis

Beitostölenin kisat nähdään Ylen kanavilla.

Lue lisää:

Talvi tulee ja maailman parhaat talviurheilijat iskevät yhteen Ylen kanavilla! Katso tästä lähetystiedot ja kisa-aikataulut

Matti Heikkisen keskeytyksen syy selvisi – kärsii rintarangan alueen kiputilasta, jota tutkittiin sairaalassa

Suomen hiihtotähden alkukauden rajun sukelluksen pitäisi soittaa hälytyskelloja – asiantuntija Jauhojärvi: "Nyt täytyisi aika kriittisesti suhtautua"

Suomen hiihtotähden alkukauden rajun sukelluksen pitäisi soittaa hälytyskelloja – asiantuntija Jauhojärvi: "Nyt täytyisi aika kriittisesti suhtautua"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat