Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Lauri Markkasen valmentajalle potkut

NBA-seura Chicago Bulls on antanut potkut päävalmentaja Fred Hoibergille, kertoo seuran Twitter-sivusto.

urheilu
Fred Hoiberg
AOP

Fred Hoibergilla, 46, oli viisivuotisesta ja 25 miljoonan dollarin valmentajasopimuksesta toiseksi viimeisin kausi menossa.

Lauri Markkasta ja muuta Bullsin joukkuetta valmentaa jatkossa apuvalmentajana toiminut Jim Boylen, jolla on voimassa oleva, alle miljoonan dollarin vuosisopimus kaudeksi 2019-2020.

Jim Boylenilla, 53, on 20 vuoden kokemus NBA-valmentamisesta ja hän toimi apuvalmentajana Houston Rocketsin mestaruuskausina 1994 ja 1995 sekä 2014, jolloin hän vastasi puolestaan San Antonio Spursin mestariryhmän apuvalmentamisesta.

ESPN:n mukaan vielä ei ole tietoa, onko Jim Boylen neuvotellut uuden ja aiempaa pidemmän sopimuksen. Joka tapauksessa Boylen pääsee hyvään saumaan päävalmentajaksi, sillä Markkanen palasi kyynärpäävammansa jäljiltä jo tositoimiin ja lähiaikona myös Kris Dunn ja Bobby Portis liittyvät Bulls-miehistöön.

Potkujen syy oli Chicago-pomo John Paxsonin tiedotteen mukaan se, että seurajohto oli huolissaan nuorekkaan joukkueen pelaajien kehityksestä.

Loukkaantumista kärsinyt Chicago Bulls on voittanut alkukauden 24 ottelustaan vain viisi ja on koko sarjan kolmanneksi huonoin seura tällä hetkellä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat