Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Ristomatti Hakola ei kilpaile Beitostölenin maailmancupissa flunssan takia

Ristomatti Hakolaa ei nähdä hiihdon maailmancupissa viikonloppuna, mutta tavoitteena on kilpailla jälleen viikon päästä Davosissa.

hiihto
Ristomatti Hakola.
Ristomatti Hakola.Tomi Hänninen

Suomen maastohiihtomaajoukkueen hiihtäjä Ristomatti Hakola jättää viikonlopun maailmancup-osakilpailun väliin. Hakola ei kilpaile Beitostölenissä flunssan takia. Asia vahvistettiin Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallisella Twitter-tilillä.

Kisan väliinjättäminen on varotoimenpide, ja Hakolan on tavoitteena kilpailla taas seuraavana viikonloppuna.

Aiemmin tällä viikolla myös Matti Heikkinen kertoi jättävänsä Beitostölenin maailmancupin väliin. Hän joutui keskeyttämään sunnuntaina Lillehammerin maailmancupissa kisansa terveysongelmien takia.

Lue myös:

Vaisusti aloittanut Norjan supertähti Kläbo jää sivuun seuraavista maailmancup-kisoista: ”Vireeni ei ole aivan kohdallaan”

Päävalmentaja vaikenee Heikkisen terveystilanteesta – kertoo, miksi konkarinimi nousee joukkueeseen: ”Karppa on hyvässä kunnossa tai sitten muut ovat huonossa kunnossa"

Matti Heikkinen ei ole mukana viikonloppuna maailmancupissa – 35-vuotias yllätysnimi palaa ulkomaan kisoihin pitkän tauon jälkeen

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat