Suora

  • Urheiluruutu

Sport-hyökkääjä jyräsi HIFK-superlupauksen laidan lähellä - katso pelottava tilanne

HIFK-kannattajat eivät katsoneet hyvällä, kun Sportin Tommi Tikka ei kunnioittanut SM-liigakierroksella kotijoukkueen 17-vuotiasta Anton Lundellia.

urheilu
Sport-hyökkääjä jyräsi HIFK-superlupauksen  laidan lähellä – katso pelottava tilanne
Sport-hyökkääjä jyräsi HIFK-superlupauksen laidan lähellä – katso pelottava tilanne

Vaasan Sportin 190-senttinen ja 90-kiloinen sentteri Tommi Tikka ajoi nuoren HIFK-hyökkääjä Anton Lundellin selkään vaihtoaition kohdalla toisessa erässä, kun HIFK johti ottelua 2-0.

Laidasta irti ollut Lundell rojahti pahannäköisesti naama edellä kaukalon reunaan, ja HIFK-leirin veri kiehahti tapauksen johdosta.

Ottelun tuomaripari Teemu Salminen - Kristian Vikman ei katsonut puhetta nostattanutta tilannetta suihkukomennuksen arvoiseksi tempuksi, ja Tikka selvisi teostaan 2+10 -minuutin jäähyllä.

Lundell selvisi rytäkästä säikähdyksellä, eikä loukannut itseään pahemmin. Tehot 4+6 tällä kaudella Liigassa koonnut Lundell on vahvasti ehdolla Nuorten Leijonien joukkueeseen vuodenvaihteen alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

– En minä siitä tuomiosta niinkään, mutta aina se huolestuttaa, jos pelaaja loukkaantuu. Onneksi Anton tuli takaisin, tuumi HIFK-valmentaja Ari-Pekka Selin tapahtuneesta.

HIFK johti ottelua puolivälissä 3-0, mutta urhea Sport nousi Antti Kalaputaan, Tommi Tikan, Joel Kivirannan, Aleksi Ainalin ja Tony Sundin jatkoaikaosumalla 5-4-voittoon. Monessa mukana ollut Tikka teki tärkeän kavennusosuman ja syötti lisäksi vaasalaisten voittomaalin ajassa 60.57.

Ottelun tilastot täältä

Kärppien vierasvoittoputki katki – Sportin mahtikiri liikaa HIFK:lle

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat