Suora

  • Dota 2: The International -loppuottelu
  • Rallin MM, Saksa, Power Stage - live
  • Tulosten takana: minä Antti Ruuskanen

Suomalaismiesten erikoiset kommellukset jatkuivat ampumahiihdon maailmancupissa – ase jäi jumiin numerolapun sisälle: "Toivottavasti kaikki huonot asiat ovat tältä talvelta tässä"

Tero Seppälän sihti ei ollut perjantain pikakisassa kohdallaan. Tuomas Grönman oli parhaana suomalaisena 52:s.

ampumahiihto
Tero Seppälä
Tero SeppäläAOP

Suomen miesten menestys jäi laihaksi ampumahiihdon maailmancupin pikakisassa Sloveniassa perjantaina. Puhtaasti ampunut Tuomas Grönman oli parhaana suomalaisena 52:s. Grönman selviytyi ainoana suomalaisena sunnuntain takaa-ajokilpailuun.

Kilpailun voitti Norjan Johannes Thingnes Bø, joka ampui pystypaikalla yhden sakon. Puhtaasti ampunut Ranskan Antonin Guigonnat jäi Boesta 16,1 sekuntia. Kolmanneksi tullut Venäjän Andrei Loginov jäi voittajasta 16,4 sekuntia.

Vaikka Grönmanin suoritus ampumapaikalla oli hyvä, hänen vauhtinsa jäi kilpailun kärjestä lähes kaksi minuuttia. Muut suomalaiset olivat vielä kauempana kärjestä.

Kilpailu oli erityisen vaikea Tero Seppälälle, joka ampui yhteensä viisi ohilaukausta.

– Ei siinä oikein ole mitään kerrottavaa. Katsoin, että olosuhde oli juuri, kuten kohdistuksessa ja annoin mennä. Kaksi ekaa laukausta makuulla meni heti ohi. Kasasin itseni lopuille laukauksille, mutta en osaa yhtään sanoa, miksi meni ohi, Seppälä manasi.

Pystypaikalla huteja tuli kolme. Sen jälkeen Seppälän vauhti hidastui hetkeksi, kun ase jäi jumiin.

– Jostain syystä ase sukelteli tuonne numerolapun sisään. En meinannut saada sitä pois ensin sieltä ja sitten se ei meinannut millään asettua. Toivottavasti kaikki huonot asiat ovat tältä talvelta tässä, Seppälä kertasi.

Suomalaismiesten kausi maailmancupissa on alkanut kommelluksilla. Olli Hiidensalo unohti suksensa huoltokopille ennen torstain kisaa, ja nyt Seppälän ase jäi jumiin numerolapun sisään.

Lopputulokseissa Seppälä oli 94:s. Hän jäi Bøsta yli kolme minuuttia.

– Hiihtovauhti oli ihan hyvää muuten, mutta sakkoringit syö lopunkin vauhdin siitä. Fyysinen kuntoni on ihan hyvä, mutta eipä tästä oikein mitään tullut.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Hiidensalolle kävi karmea kommellus jo ennen starttia – "Jalkani olivat tuhannen hapoilla"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat