Suora

  • Urheiluruutu

Pyrintö heitti taas yli sata pistettä – tällä kertaa Katajaa vastaan

Liigaa johtava Salon Vilpas venytti voittoputkensa 13 peliin Miesten Korisliigassa.

urheilu
Kauhajoen Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen.
AOP

Miesten Korisliigassa kakkosena oleva Tampereen Pyrintö heitti jo kuudennen kerran tällä kaudella yli sadan pisteen lukemat, kun se päihitti kotipelissään Joensuun Katajan 109-93.

Pyrintö käynnisti korijuhlat jo ensimmäisellä neljänneksellä, kun se vei jakson 31-17. Tuon jälkeen Kataja ei päässyt enää missään vaiheessa uhkaamaan kotivoittoa.

– En olisi uskonut tällaiseen voittoon siihen nähden, kuinka vajavainen joukkue meillä nyt on. Esiin nousi uusia ratkaisijoita, ja etenkin Osku Heinonen pelasi huikean matsin. Hyökkäsimme fiksusti ja pääsimme myös juoksemaan. Silloin olemme kovia, kehui Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen.

Pyrinnön sankarina tosiaan kunnostautui korisliigauransa ennätyspisteet 31 heittänyt Heinonen. Kenneth Manigault säesti 20 pisteellä. Katajasta Daniel Mullings teki 19 ja Topias Palmi vanhoihin kotikoreihinsa 18 pistettä.

Kobrat piinasi Vilpasta

Liigaa johtava Salon Vilpas venytti voittoputkensa 13 peliin, kun se haki Lapualta pisteet Kobrilta 92-85-tuloksella.

Viidennen peräkkäisen tappion kärsinyt Kobrat ei tosin antautunut helposti. Se johti peliä pitkään, viimeisen kerran kolmisen minuuttia ennen loppua 80-79-lukemissa. Tuon jälkeen Vilpas vei loppuminuutit 13-5.

Antonio Ballard keräsi Vilppaalle 26 pistettä ja Jamie Skeen 16. Kobrista Larry Andersson heitti 19 ja Jaron Hopkins 16 pistettä.

Kouvot nousi sarjataulukossa kolmantena olevan Kauhajoen Karhun kannoille, kun se kaatoi Karhun kotipelissään 94-79.

Kouvot hallitsi peliä, mutta Karhukin käväisi johdossa viimeisen kerran kolmannen jakson puolivälissä. Ville Kaunisto oli Kouvojen tehokkain 22 pisteellä. Karhun Durrell Summers heitti illan korkeimmat pisteet 32.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat