Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Lentopallon EM: Ranska - Serbia

Miesten jalkapallon MM-kisat nähdään Ylen kanavilla vuonna 2022

Nuorten jalkapallon MM-kisoja voi myös seurata Ylen kanavilta vuosina 2019–2022.

jalkapallo
Ranska on maailmanmestari
Ranska juhli maailmanmestaruutta Venäjällä viime kesänä.Ian MacNicol / Getty Images

Yle näyttää vuoden 2022 miesten jalkapallon MM-kilpailut kanavillaan. Kisojen kaikki 64 ottelua ovat vapaasti katsottavissa.

Jalkapallon maailmanmestaruudesta taistellaan seuraavan kerran Qatarissa vuonna 2022, poikkeuksellisesti marras–joulukuussa. Kisat sijoittuvat ensimmäisen kerran historiassaan loppuvuoteen.

– On todella hienoa, että saimme varmistettua maailman suosituimman urheilulajin kaikkien suomalaisten nähtäville myös, kun kuningas jalkapallon maailmanmestaruudesta seuraavan kerran pelataan. Urheilu on tunnetta ja suoria elämyksiä – yhteistä kokemusta parhaimmillaan, toteaa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.

Qatarin MM-areena rakenteilla
Marina Lystseva / TASS via Getty Images

Kesän 2018 jalkapallon MM-kisat olivat iso suomalaisia yhdistänyt kokemus. Katsojaennätyksiä syntyi Yle Areenassa ja Ylen koko kesän katselusta jalkapallo tuotti kolmanneksen.

Myös nuoret viihtyivät hyvin televisioruudun ja Areenan äärellä. Pelit tavoittivat televisiossa kaikkiaan 3,9 miljoonaa suomalaista. Yle Urheilun verkkosivuilla ja Yle Areenan MM-sisällöissä kansalaiset vierailivat kaikkiaan 3,8 miljoonalla eri selaimella.

Miesten MM-kisojen lisäksi Yle solmi FIFA:n kanssa sopimukset alle 17-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden miesten ja naisten MM-kisoista sekä beach-jalkapallon ja futsalin MM-kisoista vuosina 2019–2022.

Jo aiemmin Yle on hankkinut esitysoikeudet kesän 2019 naisten jalkapallon MM-kisoihin Ranskassa ja vuoden 2020 miesten jalkapallon EM-kisoihin, jotka järjestetään usean maan kesken.

Lue myös:

Salibandyn MM-kisat tulevinakin vuosina Ylen kanavilla

MM-ralli palaa Ylelle pitkällä sopimuksella

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat