Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Thaikureita ja urheilujohtamista
  • Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu

Cristiano Ronaldo kehuskeli Juventus-alullaan ja virnuili Messin suuntaan – "Ehkä hän tarvitsee minua enemmän"

Cristiano Ronaldo juhlisti viittä kuukauttaan Italiassa mediakiertueella ja osoitti, että ainakin vanha tuttu itseluottamus on tallella.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo.
AOP

Serie A:n maalintekotilastossa toisena oleva Cristiano Ronaldo esitti italialaismediassa maanantaina kutsun pitkäaikaiselle kilpakumppanilleen. Kesällä jättisiirrolla Real Madridista Juventukseen vaihtanut Ronaldo toivoi Lionel Messin seuraavan hänen jalanjäljissään, mutta epäili tämän mukavoituneen Barcelonaan.

– Haluaisin nähdä hänet jonain päivänä Italiassa. Toivottavasti hän ottaa haasteen vastaan, kuten minä tein. Ymmärrän kuitenkin, jos hän on tyytyväinen Barcelonassa, Ronaldo sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Juventus on aloittanut jälleen vahvan marssin kohti Italian pääsarjan mestaruutta ja Ronaldo on tehnyt alkukaudella kymmenen maalia. Aiemmin hän on takonut kovaa tulosta myös muun muassa Real Madridissa ja Manchester Unitedissa.

Portugalilaisen mielestä Messin pitäisi haastaa itsensä jättämällä katalaaniseura taakseen.

– Olen pelannut Englannissa, Espanjassa, Italiassa, Portugalissa ja maajoukkueessa, kun taas hän on yhä Espanjassa. Ehkä hän tarvitsee minua enemmän kuin minä häntä. Minulle elämä on haaste ja pidän siitä, Ronaldo laukoi, kun italialaislehdet kysyivät, ikävöikö hän argentiinalaista.

– Jätin mukavuusalueeni lähteäkseni Torinoon. Kaikki on mennyt hyvin ja olen todistanut olevani yhä uskomaton pelaaja.

Ronaldo sijoittui hiljattain toiseksi Kultainen pallo -äänestyksessä. Maailman parhaaksi pelaajaksi valittiin Real Madridin Luka Modric, joka katkaisi Ronaldon ja Messin kymmenen vuoden voittoputken.

– Olen tehnyt kentällä kaikkeni voittaakseni, eivätkä numerot valehtele. En ole kuitenkaan yhtään onnettomampi kuin jos olisin voittanut, Ronaldo vannoi.

Lähteet: AFP

Suosittelemme

Tuoreimmat