Suora

  • Taitoluistelun MM: jäätanssin rytmitanssi
  • Taitoluistelun MM: naisten vapaaohjelma

Loukkaantumiset ovat musertaneet hehkutetun jalkapallolupauksen – lopettaisi mieluummin kuin menisi enää leikkaukseen

Ranskalaislaituri Kingsley Coman on kyllästynyt viime vuosien vammakierteeseensä.

jalkapallo
Kingsley Coman.
AOP

Kingsley Coman on pelannut tällä kaudella vain kolme ottelua Saksan Bundesligassa, eikä ranskalainen aio taistella epäonnea vastaan loputtomasti.

Yhtenä ikäluokkansa parhaista pelaajista pidetty 22-vuotias kertoi viime kausien tuskistaan ranskalaismedian haastattelussa.

Coman oli hiljattain sivussa kolmen kuukauden ajan nilkkavamman vuoksi. Sama vamma pilasi jo hänen viime kautensa. Edelliskaudella väliin jäi pitkä lista otteluita nilkka- ja polvivammojen vuoksi.

– Viime kausi oli todella vaikea. Loukkaantuminen oli kuin maailmanloppu, joulukuun alussa kentälle jälleen palannut Coman sanoi TF1:lle (siirryt toiseen palveluun).

Pelit jäivät vähiin jo Juventuksessa, mistä Coman halusi siirtyä pois vuonna 2016. Sen jälkeen uusi pelipaikka löytyi Bayern Münchenistä, mutta sielläkin ottelumäärät ovat jääneet alle odotusten. Nuorelle pelaajalle vammat ovat olleet koetteleva kokemus uran kannalta arvokkaassa kehitysvaiheessa.

Hän oli mukana Ranskan EM-finalistijoukkueessa vuonna 2016, mutta jäi varamieslistalle viime kesän MM-kisoissa.

Nyt Coman on valmis lyömään nappulakenkänsä naulaan seuraavan vaikean vamman kohdalla.

– Toivottavasti en joudu enää koskaan kokemaan näitä asioita uudelleen. Olen saanut tarpeekseni. En aio hyväksyä enää kolmatta leikkausta. Silloin jalkaani ei ehkä ole tehty tätä tasoa varten, Coman sanoi.

– Siinä tapauksessa elän toisenlaista elämää poissa parrasvaloista.

Lähteet: TF1

Suosittelemme

Tuoreimmat