Suora

  • Thaikureita ja urheilujohtamista

Chicago Bulls vahvistuu - Lauri Markkaselle tutut pelikaverit rinnalle

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls saa koripallosarja NBA:ssa kaksi tärkeää pelaajaa mukaan Sacramento Kingsiä vastaan.

urheilu
Kris Dunn
Kris DunnAOP

Sairaslistalla päivystäneet takamies Kris Dunn ja iso laitahyökkääjä Bobby Portis palaavat tositoimiin, kun Chicago Bulls kohtaa kotiparketillaan Sacramento Kingsin Suomen aikaa tiistaiaamuna.

Tärkeä pelinrakentaja Dunn kertoi, ettei hän vielä tiedä, paljonko hän pelaa ottelussa, mutta aloittaa pelin vaihtopenkiltä käsin - ihan kuten Portiskin.

Antonio Blakeney passitettiin farmisarjaan. Sentteri Robin Lopez kommentoi puolestaan, että ex-valmentaja Fred Hoibergille olisi pitänyt antaa reilu tilaisuus valmentaa Bullsia, kun joukkue sai vihdoin loukkaantuneet, tärkeät pelaajat takaisin miehistöön.

Myrskyn keskellä viime päivät ollut Bulls-valmentaja Jim Boylen paljasti paikallismedialle, että käytännössä vain kaksi joukkueen pelaajaa oli sitä mieltä, että sunnuntain harjoitukset pitää jättää väliin. Pelaajat pelkäsivät, että valmentaja juoksuttaa heidän jalkansa väsyksiin ennen Sacramento-ottelua.

Yön NBA-kierros täältä

Lauri Markkanen pelasti joukkueensa kapinalta – surkeaa kautta pelaavan Chicagon riveissä kuohuu

Kommentti: Lauri Markkasen uusi NBA-valmentaja häpäisi pelaajat ja Chicago Bullsin eriskummallisilla tempuillaan

Suosittelemme

Tuoreimmat