Suora

  • Muutoksia HJK:ssa - saako Lehkosuo potkut?
  • Käsipalloliiga, miesten 4. loppuottelu Dicken - Cocks
  • Urheiluruutu

Liverpool-manageri Klopp tuuletti Alissonin haamutorjuntaa – "Sehän pelasti henkemme"

Liverpoolin jatkopaikka oli uhattuna vielä Napoli-ottelun lisäajallakin.

Mestarien liiga
Jürgen Klopp
Liverpool-manageri Jürgen Klopp.Nikola Krstic/Action Plus via Getty Images

Liverpool selviytyi täpärästi mukaan jalkapallon Mestarien liigan pudotuspeleihin. Mohamed Salahin osuma siivitti Liverpoolin 1–0-voittoon Napolista ja C-lohkon kakkoseksi. Lohkovoiton vei Paris SG.

Liverpool-leirissä jouduttiin jännittämään vielä Napoli-ottelun lisäajalla, kun Napolin Arkadiusz Milik pääsi huippupaikkaan. Alisson Becker venyi haamutorjuntaan ja pelasti Liverpoolin pinteestä. Tasoitus olisi vienyt Napolin jatkoon ja pilannut Liverpoolin taistelun.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp tuuletti villisti, kun jatkopaikka oli saanut sinettinsä. Klopp pääsi hehkuttamaan kesän huippuhankintansa loistavia torjuntoja. Liverpool pulitti Alissonista 75 miljoonaa euroa.

– Jos olisin tiennyt, että hän on näin hyvä, olisin maksanut hänestä vielä tuplasti. Mikä maali Salahilta! Ja Allisonin torjunta oli täysin uskomaton! Sehän pelasti henkemme tänä iltana, helpottunut Klopp sanoi.

– En löydä sanoja kuvailemaan sitä Alissonin lisäajan torjuntaa. Tämä oli huima ottelu, joukkueemme taisteli täydellä sydämellään koko kentän leveydellä, Klopp kiitteli miehistöään.

Mestarien liigan lohkovaihe pelataan päätökseen keskiviikkona. 16 parasta jatkaa pudotuspeleihin. Pudotuspelien ensimmäisen vaiheen otteluparit arvotaan maanantaina 17. joulukuuta.

Lue lisää:

Liverpool ja PSG selvittivät Mestarien liigan "kuolemanlohkon" – Tottenham pelastui dramaattisesti viime hetkien tasoituksella

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat